Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#46 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sadakattir imtihanı kazandıran, vazgeçmemektir ![]() ![]() Beklemekten bıkmamak, Beklettiğinden hicap duymaktır![]() ![]() Gönlünün vurulduğunu, gözünün gördüğüne değismemektir![]() ![]() Yanındayken sarılmak değildir marifet, uzaktayken bile adını sayıklamaktır![]() ![]() Ve bir gün muhakkak vuslatın tecelli edeceğine inanmaktır![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#47 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Asgari ücret gibiyim bu aralar, kimse benimle geçinemiyor " |
|
|
|
#48 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Senin de kıyılarını elinden aldılar mı ?" |
|
|
|
#49 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Gidesim geliyor, bavul, çanta almadan, Yüreğime ne sığarsa işte… |
|
|
|
#50 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ben hep çabuk çekilen tetiğe yaşadım Yemin ettim Yüreğimdeki ve bedenimdeki bütün yaralar adına yüzünün kuyusuna düştüğüm kuytuda Sana olanca aydınlığım ve karanlığımla baktım aşktan yorgun düştü dinim dağıldı kehribarım gül ve buğday yetiştiren Ömrüm adına yemin ederim ki: Ben seçmedim bu ölümü Kaçmasan vurmayacaktım MURATHAN MUNGAN |
|
|
|
#51 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....bir oyundu, çocukluğumuzda oynardık önce nokta nokta bir cümle ve sonra bir harf sorardık ilk bilemediği harfe bir kafa ikincisine bir gövde çizgilerden darağacı kurardık çocuktuk,güzel oyunlarımız vardı boş vakitlerimizde birbirimizi asardık ![]() Ali Ural ![]() ![]() |
|
|
|
#52 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Gitmekle gidilmiyor ki ![]() ![]() Gitmekle gitmiş olamazsın; gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır![]() ![]()
|
|
|
|
#53 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....kayıp adresten yazıyorum son kez sussam yalnızlık konuşsam ayrılık dönsem yıkılış dönmesem yok oluş şimdi ben susuyorum yalnızlığa talip sende sus bana sus ki bir daha ölmeyeyim |
|
|
|
#54 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Birşey var aramızda Senin bakışlarından belli Benim yanan yüzümden Dalıveriyoruz arada bir İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz belki Gülüşerek başlıyoruz söze Birşey var aramızda Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek Fakat ne kadar saklasak nafile Birşey var aramızda Senin gözlerin ışıldıyor Benimse dilimin ucunda ![]() |
|
|
|
#55 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yaz dostum, selam almayana yiğit denir mi? - Barış Manço |
|
|
|
#56 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....BAZI insanlar söze gelince Edebiyatın turşusunu bile kuruyorlar da, iş icraata gelince turşunun içindeki HIYAR kadar olamıyorlar ! |
|
|
|
#57 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Genelkurmay’ın resmi internet sitesinde "Türk Silahlı Kuvvetleri’nin vazifesi, ani gelişen krizlere uygun şekilde reaksiyon göstermektir" yazarken, eline ani şekilde kilim tutuşturulan Necdet bey’in "ani gelişen davranış karşısında reaksiyon gösteremedim" demesi de gayet düşündürücüdür
|
|
|
|
#58 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Genelkurmay’ın resmi internet sitesinde "Türk Silahlı Kuvvetleri’nin vazifesi, ani gelişen krizlere uygun şekilde reaksiyon göstermektir" yazarken, eline ani şekilde kilim tutuşturulan Necdet bey’in "ani gelişen davranış karşısında reaksiyon gösteremedim" demesi de gayet düşündürücüdür ![]() Bunu kim soylediyse helal olsun ona ![]()
|
|
|
|
#59 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bir duman tütüyor ki yangın yeri bu yürek Gırtlakta düğümdür söz,sustum şiir konuştu İkrar verdi kavlinden dönmez geri bu yürek Haykırmak istedi ÖZ,sustum şiir konuştu……
|
|
|
|
#60 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Seni sevdim, seni birdenbire değil usul usul sevdim "Uyandım bir sabah" gibi değil, öyle değil Nasıl yürür özsu dal uçlarına Ve günışığı sislerden düşsel ovalara Susuzdu, suya değdi dudaklarım seni sevdim Mevsim kirazlardan eriklerden geçti yaza döndü Yitik ceren arayı arayı anasını buldu Adın ölmezlendi bir ağız da benden geçerek Soludum, üfledim,yaprak pırpırlandı Ağustos dindi Seni sevdim, sevgilerim senden geçerek bütünlendi Gülten akın |
|
|
|