Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çekmez, kopya, oğlum

Benim Oğlum Kopya çekmez

Eski 05-14-2007   #1
asyaland

Benim Oğlum Kopya çekmez

Benim Oğlum Kopya çekmez

Tarh dersi öğretmeni okula davet ettiği bir veliye oğlunun kopya çektiğini ispat etmeye çalışıyor, veli ise oğlunun kopya çekmeyeceğini iddia ediyordu Öğretmen iki adet kağıt çıkararak:
-Bakın bu ön sırada oturan öğrencinin kağıdı, bu da hemen onun arkasında oturan sizin oğlunuzun kağıdıŞimdi sıra ile sorulara verdikleri cevaplara bakalım
-Tabii, öğretmen bey
-Bakın, ilk soru "İstanbul ne zaman feth edilmiştir?" İlk kağıtta 1453 yazıyor İkincide de aynı cevap yazıyor
-Öğretmen bey bu sorunun cevabını ben bile biliyorum Benim oğlum bilemez mi?
- Devam edelim efendim Bakın 2 soru "İkinci Viyana kuşatması ne zaman olmuştur?" İlk kağıtta 1683 yazıyor İkincide de aynısı yazıyor
-Yahu öğretmen bey sinirlenmeye başlıyorum Bizim oğlan doğru cevap veremez mi?
-Efendim sabredin Bir soru daha devem edelim 3 soru: "Kanuni Sultan Süleyman'ın kayınvalidesinin ismi nedir? İlk kağıtta "Bilmiyorum " yazıyor İkinci kağıtta yazan ise şu: "Ben de bilmiyorum!"

Eski 05-14-2007   #2
doctor88

cok güsel saol asyaland
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-24-2007   #3
bukettt

ewt çok hoş saol
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com