Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaplumbağalar, piknikte

Kaplumbağalar Piknikte...

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaplumbağalar Piknikte...

Bir zaman gelmiş ve kaplumbağalar ülkesinde su tükenmiş Ne yapıcaz diye düşünürken aralarında en yaşlı, en bilgin olanı demiş ki:

“Şu dağı görüyormusunuz? O dağın arkasında büyük bir göl var

Ee, koca dağı hepsi birden aşamazlar Aralarında çok yaşlı olanlarda var Bunun üzerine oraya gidip su getrmeleri için en genç 2 kaplumbaga seçilmiş

Genç kaplumbağalar 25 yıl sonra göle ulaşmışlar çok demeyin Ancak çıkmışlar dağı Hem nasıl olsa uzun yllar yaşıyolar Bir de farketmişler ki suyu alıp götürmek için yanlarına kap almayı unutmuşlar Kaplumbağalardan biri;

“Ee nabıcas şimdii?? Birimizin gidip kap alması lazım Diğerimiz de burada beklesin ki kimse gelip içmesin sudan!! En iyisi sen git!”

“Olmazz… Ben gidicem sen ya suyu içersen? O zaman köy susuz kalır ve hepimiz ölürüz

susuzluktan!”

“Yok valla bak yemin ederim ağzımı sürmiiycem sen git al gel kabı beklicem Söz veriyorum

Bunun üzerine diğer kaplumbağa yola çıkmış Orada kalan da beklemeye başlamış

Aradan 30 yıl geçmiş 40 yıl 50 yıl Sonunda bekleyen kaplumbağa bu böyle olmayacak demiş Galiba gelmeyecek bu Köydekiler de öldü herhalde susuzluktan En iyisi ben biraz su içeyim de bari ben hayatta kalayım Kaplumbağaların soyu devam etsin Tam eğmiş kafasını göle doğru bir yudum alacakken çalıların arkasından bir ses duyulmuş

“Bak böyle yaparsan gitmem amaaa!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com