![]() |
Yanlış Anladı:))))))))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanlış Anladı:)))))))))Çok karizmatik ve yakışıklı bir adam yanında bir devekuşuyla bara girmiş, herkes şaşkın falan öööle adama bakıyolar, adam bara yanaşmış ![]() ![]() ![]() - "Barmen bana bi viski, ona da büyük bi bardak su ![]() Barmen talepleri yerine getirmiş, bi tek, iki tek, saatler ilerlemiş, adam: - "Hesap lütfen!" demiş ![]() Barmen hesap pusulasını uzatmış, adam elini cebine atmış, parayı çıkartmış, tam hesapla aynı ![]() geri gelmiş, yanında tabii devekuşu da var ![]() - "Barmen bana bi viski, ona da büyük bi bardak su ![]() Barmen istediklerini vermiş, bi tek iki tek, saat geç olmus, adam hesabı istemiş, barmen hesabı göstermiş ![]() elini cebine atmış, çıkartmış, tam hesap miktarı ![]() ama nafile ![]() gelmiş ![]() ![]() - "Bana bi viski, ona da su ver ![]() Barmen emre amade, yerine getirmiş, gece ilerlemiş, adamımız hesabı istemiş, barmen bol küsüratlı saçmasapan bi miktarı hesap olarak adama vermiş ![]() çıkartmış, yine tam hesap ![]() ![]() - "Beyfendi bi süredir barımıza gelip gidiyorsunuz, kusura bakmayın ama bişey sormak istiyorum, yoksa kafayı yiycem ![]() Her gece cebinizden çıkan para hesapla kuruşu kuruşuna aynı oluyo ![]() Adamımız gülümsemiş: - "Bi gün karşıma bi cin çıktı, üç dileğimi sordu ![]() karizmatik ve yakışıklı bi tipim olmasını istedim ![]() ne almak istersem isteyim, elimi cebime attığımda parası aynen cebimden çıksın istedim ![]() Barmen: - "Peki kızmayın ama bu kuş ne iş?" Adamımız: - "Onu hiç sorma, son dilegim; beni hiç bırakmıycak uzun bacaklı bi piliçti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|