![]() |
Fıkra Tadında... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fıkra Tadında...temel e bi amerikan arkadaşı "siz Türkler yalniz para için çalişyorsunuz biz ise onurumuz için çalışırız" demiş temel de durur mu? yapıştırmış cevabı "İNSAN NEYE İHTİYACI VARSA ONUN ÇALIŞIR" demiş en güzel rüya sana gelsin bu gece en tatlı insan girsin bu gece ama bunu alışkanlık haline getirme ÇÜNKÜ;GELEMEM ÖÖLE HER GECE HER GECE pantolon mağazası indirime girer ve cama şu yazıyı asarlar: pantolonları indirdik sizi bekliyooz hayat dediğin bi virane sensiz olmuyo ne çare sen gidersen bu hayattan atarım kendimi çekyattan gönüller birdir mekanlar ayrı olsada özlenenler özeldir uzakta olsa da umrumda değil dünya yıkılsa da biz sevdiklerimizi unutmayız mesaj BELEŞ olduktan sonra Alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genç ve güzel bir kadınla yakalayınca dehşete düşer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve dönerken bu zavallı kızı gordum ![]() ![]() ![]() yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttuğun rostoyu pişirdim ![]() delinmişti ![]() ![]() yüzden sana doğum gününde aldığım, fakat rengini beğenmediğin için hiç giymediğin süveteri ona verdim ![]() verdim ![]() sordu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|