Etekli Rahibe:)) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Etekli Rahibe:))Iki rahibe varmis biri matematikçi biri mantikli Bunlar bir aksam karanlikta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantikliya dönerek ;-"Yaklasik 20 dakikadir bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklasiyor su anda aradaki mesafe 50 metre" der ![]() Bunun üzerine mantikli rahibe bunun tek mantikli açiklamasi olabilecegini ve adamin kendilerine tecavüz edecegini ve daha hizli yürümeleri gerektigini belirtir ![]() Rahibeler daha hizli yürümeye baslarlar 2 dakika sonra matematikçi rahibe: -"Adam da hizlandi ve aradaki mesafeyi kapatiyor, su anda 30 metre arkamizda ![]() ![]() O zaman mantik olarak kosmamiz gerekir " Rahibeler kosmaya baslar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe -"O da kosuyor ve arayi kapatiyor su anda mesafe 10 metre O zaman mantik olarak bizi yakalayacak birimiz saga digerimiz sola saparak kiliseye ulasmaya çalisalim en az birimiz kurtulur "![]() Ve matematikçi saga dogru kosmaya mantikli sola dogru kosmaya baslar Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulasir ve telas içinde beklemeye baslar Aradan 40 dakika geçtikten sonra mantikli rahibe gelir Matematikçi sorar ; -"Ne oldu ne yaptin ?" -"Adam beni takip etti artik mesafe üç-bes adima kadar azalmisti, mantik olarak daha fazla kosmanin anlami yoktu ![]() ![]() -"Eeee ![]() ![]() " "Mantik olarak ben durdum adamda durdu " -"Sonra ![]() ![]() " -"Mantik olarak ben etegimi kaldirdim oda pantolonunu indirdi " -"Peki daha sonra ![]() ![]() ![]() "-"Daha sonra ne olacak etegini kaldirmis bir rahibe pantolonunu indirmis bir adamdan DAHA HIZLI KOSAR ![]() ![]() "
|
|
|
|