Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
aldattınmı

Beni Hiç Aldattınmı?

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beni Hiç Aldattınmı?




Becky ve Sam 50'nci evlilik yıldönümlerini kutluyorlardı Sam birden soruverdi: "Sevgilim, bu elli yıl içinde beni hiç aldattın mı?" "O da nereden çıktı?" diye sinirlendi Becky "Cevabı da öğrenmek istemezsin herhalde ?" "İsterim" dedi Sam "Lütfen anlat, ne olur?" "Madem öyle" dedi Becky, "Üç kez aldattım seni" "Üç kez öyle mi? Kimlerdi onlar?" "İlki" diye anlatmaya başladı Becky, "Hani sen 30 yaşındaydın ve kendi diş kliniğini kurmak istiyordun ama hiçbir banka sana kredi açmıyordu Sonra bir banka yöneticisi eve geldi, hiçbir şey sormadan tüm kağıtları imzaladı ve sen en modern araçları getirebildin" "Ooo Becky Benim için kendini feda ettin ha Benim sevgili karım! Peki ikincisi" "Hani 50 yaşında felaket bir kalp krizi geçirmiştin Çok kritik bir bye
-pass ameliyatı geçirmen gerekiyordu da, hiçbir doktor sana el süremiyordu Her an ölebilirdin O sırada Dr Bakey onca yoldan kalktı geldi Ameliyatını yaptı, seni hayata döndürdü" "Ah benim sevgili karım Hayatımı kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin öyle mi? Hiç kimsenin böyle harika bir eşi olamaz Böyle bir şey yapman beni ne kadar sevdiğini gösterir Üçüncü peki?" "Hatırlıyor musun, yıllar önce Diş Hekimleri Odası Başkanı olmayı fena halde istiyordun ve 47 oyun eksikti?"

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.