![]() |
Dilimle Değil...Halimle... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dilimle Değil...Halimle...ALLAH' ım! Bana dilimle değil, halimle vazetmeyi nasip eyle, ALLAH' ım ![]() ![]() Bana bir insanın elinden tutmadan önce, kalbinden tutmanın sırlarını öğret, ALLAH' ım ![]() ![]() Okuma, öğrenme, öğrendiklerimizi uygulama aşkımızı ,salgın ve saygın bir hastalığa dönüştür, ALLAH' ım ![]() ![]() Dinimizi dünyanın mehri yapmaktan, acıkınca da inançlarımızı yemekten cümlemizi muhafaza eyle, ALLAH' ım ![]() ![]() Beni, beni benim önüme engel olmaktan, Beni, benim hayatımın kemirgeni olmaktan, Beni, bana yalan söylemekten muhafaza eyle, ALLAH' ım ![]() ![]() Bakışımızı ibret, Sukutumuzu hikmet, Konuşmamızı sanat ve marifete dönüştür, ALLAH' ım ![]() ![]() Boşa bakanlardan, Boşa susanlardan, Boşa konuşanlardan eyleme, ALLAH' ım ![]() ![]() Zenginlerimizi hamiyetsiz, Fakirlerimizi gayretsiz, Alimlerimizi amelsiz, İdarecilerimizi adaletsiz bırakma, ALLAH' ım ![]() ![]() Dahili ve harici düşmanlardan sana sığındığımız gibi; cehaletin,tembelliğin,zaman israfının şerrinden de sana sığınıyoruz, bizleri muhafaza eyle, ALLAH' ım ![]() ![]() Önce Hak' tan, sonra haksızlıktan korkmayı nasip eyle, ALLAH' ım ![]() ![]() Yetenek israfından, Kapasite israfından, Zaman israfından ve israfın her türlüsünden muhafaza eyle ![]() ![]() ![]() ALLAH' ım ![]() ![]() Ertelemekten, üşenmekten, yılmaktan, vazgeçmekten, yarına bırakmaktan ve buna benzer hastalıkların şerrinden muhafaza eyle ![]() ![]() ![]() Bu hastalıklara karşı Alim, Hakim ve Şafi isimlerinden acilen şifalar ihsan eyle ![]() ![]() ![]() ALLAH' ım ![]() ![]() Beynimizi, malumat ishali olmaktan, Aklımızı, öfkenin esiri olmaktan, Bedenimizi, şehvetin kölesi olmaktan, Midemizi, depo haline gelmekten muhafaza eyle ![]() ![]() Yapılan dualarımızın kabulü temennisiyle ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|