Anne Hakkı..... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anne Hakkı.....Bir sahabe Efendimiz'e annesini şikâyet eder ![]() "Huyu ve ahlakı kötü " der O (asm) cevap verir![]() "Ama seni dokuz ay karnında taşırken kötü huylu değildi " Arkadaşı tatmin olmamıştır![]() "Ey Allah?ın Elçisi! Gerçekten kötü huylu ""Ama seni iki sene emzirirken kötü huylu değildi " Adam yine de ısrar eder O (asm) da devam eder:"Senin yüzünden uykusuz kalırken kötü huylu değildi " Arkadaşı dayanamaz![]() "Ama ben de karşılığını ödedim "?Ne yaptın?? ?Sırtımda taşıyarak hac yaptırdım ? Hz Muhammed (asv)'in dudaklarında acı bir tebessüm belirir![]() ?Bir tek doğum sancısının bile karşılığını ödemiş olmadın ? |
|
Anne Hakkı..... |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anne Hakkı.....Sevgili Sümeyye konu paylaşımlarını beğeniyorum özellikle kısa ve öz anlatımlı oldukları için zira uzun konuları çok okumayı seven biri olarak ben dahi okumadan geçebiliyorum ![]() Dün son zamanlarda yapılan bir araştırma kulağıma geldi ki konuyla alakalı bulduğum için paylaşmak istedim Araştırmada annelerin son yıllarda evlatları tarafından fiziksel ve ruhsal şiddete maruz kaldığına değiniliyor Ürpertici![]() İnancı, imanı bir yana koysak dahi insani yanımızı da artık kaybettiğimizin acı bir göstergesi![]() Özellikle ruhen şiddet altındalar Küçümseme, tenkit etme, hakaretler vs Onlar birer melek![]() Her hatamızı sevgileri ile örtebilseler de daha dikkatli olmak gerek![]() ![]() Gerçekten de hakları ödenmez![]() ![]()
|
|
Anne Hakkı..... |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anne Hakkı.....Alıntı: bab-ı esrar´isimli üyeden Alıntı Sevgili Sümeyye konu paylaşımlarını beğeniyorum özellikle kısa ve öz anlatımlı oldukları için zira uzun konuları çok okumayı seven biri olarak ben dahi okumadan geçebiliyorum ![]() Dün son zamanlarda yapılan bir araştırma kulağıma geldi ki konuyla alakalı bulduğum için paylaşmak istedim Araştırmada annelerin son yıllarda evlatları tarafından fiziksel ve ruhsal şiddete maruz kaldığına değiniliyor Ürpertici![]() İnancı, imanı bir yana koysak dahi insani yanımızı da artık kaybettiğimizin acı bir göstergesi![]() Özellikle ruhen şiddet altındalar Küçümseme, tenkit etme, hakaretler vs Onlar birer melek![]() Her hatamızı sevgileri ile örtebilseler de daha dikkatli olmak gerek![]() ![]() Gerçekten de hakları ödenmez![]() ![]() ![]() İlgin için ben teşekkür ederim ![]() ![]() Uzun konuları bende okumadan geçebiliyorum bazen![]() ![]() Onun için elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum
|
|
|
|