![]() |
&Quot;Unuttum&Quot; Derken Hatırladım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Unuttum&Quot; Derken Hatırladım..![]() Desem ki aşklar yarım kaldığı için özlenir ![]() Yalan ![]() ![]() ![]() Aşk yaşandıkça özlenendir ![]() Rüzgar değildir içimi harlayan, özlemindir her akşam pencereleri zorlayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Desem ki kış geldi, havada dondurucu bir soğuk, insanlar evlerinden çıkmıyor ![]() Kediler hariç ![]() ![]() ![]() Bu şehrin en cesuru onlar ![]() ![]() ![]() Kediler, her şeye inat yine aynı asaletiyle bak oradalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçükken karlı havalara aşıktım çünkü annem karlı havalarda asla dışarı bırakmazdı ![]() ![]() ![]() ![]() Olmadı ![]() ![]() Şimdilerde çok kar yağdı, defalarca karda yürüdüm, hatta koşup, yuvarlandım ![]() ![]() ![]() Aşkta öyle ![]() ![]() ![]() İlk defa seversin birini, belki kavuşamazsın, belki hiç duyuramazsın, yer bitirirsin kendini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bilirsin hiç bir aşk, artık onun gibi olmayacaktır ![]() ![]() Aşk "unuttum" derken başlayandır ![]() ![]() En olmayacak yerimizden yara alırken, akan sızıntıyı görmemeye çalışırken ![]() ![]() İşte odur, sevgilinin adını yazan yanaklarına ![]() Gülümserken akan damlalardır, haber veren ondan sana ![]() Gecelerce döktüğün yaşlar acizliğini anlatır ![]() ![]() ![]() ![]() saadet bayri |
![]() |
![]() |
|