|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dedim, erkeklerden, ister, kadınlar, mizahi, olmadı, yaklaşım |
![]() |
Kadınlar Ne İster? Erkeklerden? Mizahi Yaklaşım Dedim Olmadı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar Ne İster? Erkeklerden? Mizahi Yaklaşım Dedim Olmadısunu hazırlamak sıkıcı bir iş miş,, arada yazayım dedim bir iki,,,,, ortam aşk meşk olmuş ya hzni, gidior ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------- kadınlar ne ister? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayata bakıyorum uzunca yol almışız hani, biraz tecrübede var, dedim paylaşayım ben kendi yorumumla başlayım gerisini siz getirin ------------------------ önce kadınları iki gruba ayırıyım 1 ![]() 2 ![]() doyumsuzlarada hiç girmeyim belli işte herşeyi isteyenler, hatta bi tavsiye uzak durun ), ![]() ![]() ![]() ----------- ne ise normal kadınlara dönelim,onlar ne ister ilk akla gelenler, yakışıklı bi sap karizmatik sap romantik sap şehvetli sap zeki sap paralı sap BMW si olan bi sap vesaire vesaire, yüzlerce yazarsam ?? ![]() ![]() ![]() ![]() kadınlar biraz karmaşık görünüyorlar, esmerinden şarışınına, güzelinden çirkinine, zekisinden en angutuna,hepsi karmaşık erkekler tarafından anlaşılamayan muamma kadın ruhu, ne istiyolar bizden (ilgiden bunalan erkeklerden, ilgisizlikden yakınan erkeklerden)hatta şöyle bir geyikde varya kadınları anlamamak , matemetik problemleri bile var avrat=problem çıkan, erkeklerin açıklayamadığı gizli sır(uzatmıom tamam kızmayın) ![]() ![]() ![]() bu gizi body_ekrem kendi çapında açıklıor body yorum:kadınlar çok basit yaratıklar, istedikleri tek birşey var sadece ilgi( tek kelime fazlası değil), birinin hiç yorulmadan onlarla ilgilenmesi bu kadar fazlası değil ![]() ![]() ![]() ![]() ilgi ilgi ilgi ilgi |
![]() |
![]() |
|