![]() |
İşte Erkeklerin Dili :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Erkeklerin Dili :)BEN BALIĞA ÇIKIYORUM" ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam ![]() 2 ![]() ÇEVİRİSİ: "Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok ![]() ![]() 3 ![]() ÇEVİRİSİ: "Yemek neden hala masaya gelmedi?" 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ÇEVİRİSİ: "Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok" 6 ![]() ÇEVİRİSİ: "Su karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu kafam ona takıldı da" 7 ![]() ![]() ÇEVİRİSİ: "Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak ![]() 8 ![]() ![]() ÇEVİRİSİ: "Sen hala konuşuyor musun?" 9 ![]() ÇEVİRİSİ: " Kurtlar Vadisinin son bölümünü hatırlıyorum ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ÇEVİRİSİ: "Köşebaşında gülleri satan kız tam bir afetti" 11 ![]() ![]() ÇEVİRİSİ: "Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem" 12 ![]() ![]() ÇEVİRİSİ: " ![]() ![]() ![]() 13 ![]() ÇEVİRİSİ: "Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım ![]() 14 ![]() ÇEVİRİSİ: "Yine nasıl yakaladın???" 15 ![]() ÇEVİRİSİ: "Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın" 16 ![]() ÇEVİRİSİ: "Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam" 17 ![]() ÇEVİRİSİ: "Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem" 18 ![]() ![]() ![]() ÇEVİRİSİ: "Bizi kimse bulamayacak |
![]() |
![]() |
|