![]() |
Her Erkekte Bulunması Gereken 11 Özellik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Erkekte Bulunması Gereken 11 Özellik![]() Bir erkek bu özellikler olmadan doğar ![]() ![]() İşte 11 özellik 1) Yoğun bir Barmen'in ilgisini çekmek -Yerinizi iyi seçin ![]() ![]() ![]() -Paranızı avucunuzda göstere göstere tutun ki olayın gidişatı sizin lehinize dönsün ![]() ![]() -İyi bahşiş sizin bir sonraki gelişinizde daha öne çekecektir ![]() 2) İyi bir masaj Önce avucunuza bolca yağ sürün, ellerinizin arasında iyice ısıtarak yayın ![]() ![]() ![]() Kollardan sonra boyun bölgesine daireler yaparak masajı sürdürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3) Bir ağacı devirmek Gerekli aletler: Elektrikli testere, koruyucu gözlükler, rahat ayakkabılar 1-Ağacın düşeceği yeri iyi hesaplayın, eğilen bir ağacı geri yerine koyamayacağınızı unutmayın ![]() ![]() ![]() 2-İkinci kesiğinizi 60 derece açıyla ilk kesiğinize doğru yapın ![]() ![]() 3-Gövdenin ters tarafına geçin ![]() ![]() ![]() 4-Dayanak noktasını bitirdikten sonra ağacınızı devirebilirsiniz ![]() ![]() ![]() 4) Kadınlara kıyafet almak Gerekenler: Kredi kartı, kadının giyim ölçüleri -Yapmayın ![]() 5) Balık fileto Gerekenler: Fileto bıçağı, eldiven İlk adım Balığı normal su veya deniz suyu ile durulayın ![]() ![]() İkinci adım Balığı düz bir zemine yatırdıktan sonra sırt yüzgecinden bıçağı sokun ![]() ![]() Üçüncü adım Balığı yüzdükten sonra kafasını da ense tarafından koparın ![]() Dördüncü adım Balığı ince parçalara ayırarak beyaz etinide harcamadan kesin ![]() 6) 4 tarzda yumurta yapabilmek Çırpılmış 3 yumurtayı kırıp bir kaseye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişmiş Yağlayıp yumurtalık kabında bir güzel 375 derece sıcaklıkta fırına yumurtayı verin ![]() ![]() Menemen Yumurtanızı tavanızda bir güzel yağınızla pişirirken içine domates, biber, karabiber, tuz, hatta küçük sosisler ekleyerek bir harman yapıp sabahı daha da güzel geçirebilirsiniz ![]() Omlet 3-4 yumurtayı bir kabın içine kırdıktan sonra bir güzel çırpın ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun 7) Düğme dikebilmek 1-İlk önce iğnenize ipliğinizi bir güzel geçirin ![]() ![]() 2-Tişörtten çıkan iğneyi düğmenin tek deliğinden geçirin, daha sonra onun çaprazına ve diğerinin çaprazına tam 4 kez karşılıklı geçirin ![]() 3-Uçlarını bağlayın 8) Ağlayan bir kadına yardım 1-Cebinizde daima temiz bir mendil olsun ![]() ![]() ![]() 2-Ağlayan bir kadın gördüğünüzde sanki ona yaralanmış biri gibi yaklaşın ![]() ![]() 3-"Pardon sizi rahatsız ediyorum ama, yardım istermisiniz?" 4-Cevap versede vermesede siz mendilinizi ona verin ![]() ![]() 5-Eğer hala gitmenizi sizden istemediyse, ona ne yapabilirim diye sorun ![]() 6-İyiyim diyene kadar uğraşlarınızı sürdürün ![]() 8) Fotoğraflara güzel poz verebilmek Sevdiğiniz bir resminizi bulun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9) Ağlayan bir bebeği sakinleştirmek Yılmadan bu işe girişmelisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10) Paralel park 11) Ayakkabı boyayabilmek ![]() |
![]() |
![]() |
|