Erkek Evrimi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkek EvrimiEvli Erkeğin Evrimi 6 hafta: Seni seviyorum 6 ay: Tabii ki, seni seviyorum 6 yıl: Seni sevmesem çoktan çeker giderdim 16 yıl: artık kör değilim kusura bakma![]() ![]() 6 hafta: Aşkım, ben geldim 6 ay: Selam! 6 yıl: Annen ne yemek yapmış? 16 yıl: ben geç gelirim toplantım var![]() ![]() ![]() 6 hafta: Zahmet etme, ben açarım 6 ay: Ben açayım mı kapıyı? 6 yıl: Yahu şu kapıya baksanıza! 16 yıl: kadıııııın baksana lannnn kapıyaaa![]() ![]() ![]() 6 hafta: Sevgilim, Ayşe telefonda 6 ay: Seni arıyorlar 6 yıl: Telefoooon! 16 yıl: bıktım senin şu arkadaşlarından![]() ![]() ![]() 6 hafta: Zor bir çocukluk geçirmişsin 6 ay: Senin anan da cins ha 6 yıl: **** tam da anana çekmişsin 16 yıl: çocuklarıda kendine benzettin sonunda![]() ![]() 6 hafta: Bu yaz seni Venedik'e götüreceğim 6 ay: Tatilde Ankara'ya gitsek ne olur? 6 yıl: Niye, evin suyu mu çıktı? 16 yıl:şirketin kampı var 15 gün yokum ![]() ![]() ![]() 6 hafta: Bu yüzüğü inşallah seversin 6 ay: Resim çerçevesi aldım, her zaman lazım 6 yıl: Şu parayla kendine bir şey al 16 yıl: şu parayla çocuklara bir şeyler al![]() ![]() 6 hafta: Hangi filmi görmek istersin? 6 ay: Evita'ya gidelim mi? 6 yıl: Evita'yı gör, ben çok beğendim 16 yıl: bıktım dizlilerinden bırak kumandayı da maç seyredelim![]() ![]() 6 hafta: Üzülme sevgilim, leke yapmaz 6 ay: Dikkat etsene yahu! 6 yıl: Amma da sakarsın be kadın! 16 yıl: yok yok bana sıfır bir makine lazım![]() ![]() ![]() 6 hafta: Ben pek bu fikirde değilim 6 ay: Bu konuda yanlış düşünüyorsun 6 yıl: Saçma sapan konuşma, Alla'sen 16 yıl: sen dizilerini yorumla işime karışma![]() ![]() 6 hafta: Yaptığın yemeklere de bayılıyorum 6 ay: Bu akşam ne yiyoruz? 6 yıl: Gene mi makarna! 16 yıl: sayende kolesterol hastası oldum![]() ![]() ![]() 6 hafta: Bir şey içer misin? 6 ay: Bir Martini içerim 6 yıl: Gene buz koymayı unutmuşsun16 yıl: çaya bak bulaşık suyu mübarek![]() ![]() 6 hafta: Bu elbise sana çok yakışmış 6 ay: Bir elbise daha mı aldın? 6 yıl: Kaç para verdin buna? 16 yıl: ne yani bunu giyince genç mi oldun sanıyorsun?![]() ![]() ![]() 6 hafta: Özür dileyecek bir şey yapmadın ki 6 ay: Biraz dikkat etsene be kızım 6 yıl: Hay senin eline![]() ![]() ![]() 16 yıl: ah eşşek kafam ahhhh![]() ![]()
|
|
|
|