|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| cevaplamakta, erkeklerin, sorular, zorlandığı |
Erkeklerin Cevaplamakta Zorlandığı Sorular |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkeklerin Cevaplamakta Zorlandığı SorularSoru 1: Ne düşünüyorsun? Bu sorunun doğru cevabı tabii ki : "Sessizliğimi bağışla sevgilim, sadece ne kadar sıcak, inanılmaz, düşünceli, sevecen ve de akıllı bir kadın olduğunu ve sana rastlamakla ne kadar şanslı olduğumu düşünmekteydim " Tabii ki bu cevap aşağıdaki olası gerçeklerle alakasızdır : a Futbol b Atyarışı c Ne kadarda şişmansın![]() ![]() d İşyerindeki yeni kız ne kadarda tatlı e Ölürsen sigorta parasını nasıl harcarım acaba? Soru 2: Beni seviyor musun? Doğru cevap tabii ki: "EVET!" ya da daha detaylı bir cevap vermeye hazırsanız : "Evet, hayatım!" Yanlış cevaplar arasında ise şunlar sayılabilir: a Ohhh, anam avradım ölsün ki evet b Evet dersem kendini daha iyi hissetmeni mi sağlayacağım? c Bu senin sevgiden ne kastettiğine bağlı d Ne fark eder ki? e Kim, Ben mi? Soru 3: Şişman mıyım? Doğru cevap hararetli bir: "Tabiiiii ki hayır!" olacak Yanlış sayılacak cevaplar ise: a Kime ya da neye kıyasla? b Şişman diyemeyeceğim ama herhalde zayıfta sayılmazsın c Biraz fazla kilo sana yakışıyor d Daha şişmanlarınıda gördüm e Soruyu tekrar edebilir misin, ölürsen sigorta parasını nasıl harcayacağımı düşünüyordum da![]() ![]() Soru 4: O, benden daha mı güzel? Bir kere daha doğru cevap hararetli bir : "Tabiii ki hayırrrr!" olacak Durumu kurtarmanıza kesinlikle yardımcı olmayacak cevaplar ise: a Evet, ama sen daha iyi bir karaktere sahipsin b Daha güzel değil, ama kesinlikle daha ince c Onun yaşında iken sen daha güzeldin d Güzelden kastın nedir? e Soruyu tekrar edebilir misin, ölürsen sigorta parasını nasılharcayacağımı düşünüyordum da![]() ![]() Soru 5: Ben ölürsem ne yaparsın? İşte bu ne derseniz deyin, kesinlikle sıyıramayacağınız bir soru ![]() (Doğru cevap ise tabii ki üstü açık bir BMW satın almak! |
|
|
|