![]() |
Erkek Dediğin ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkek Dediğin ...ERKEK DEDİĞİN ![]() ![]() ![]() Seni Elinin Tersiyle değil Avucunun İçiyle Kavrayacak ![]() Bileceksin Ki Emin Ellerdeyim, Başkası Tutamaz Elimi Böyle ![]() Rahat Olacaksın Yanında, Çok Konuşmayacak, Beynini Didiklemeyecek ![]() İnce Olacak; Seni Senin Kadar Düşünecek ![]() ![]() Erkek Dediğin, Sen Onu Merak Ettiğinde Kendisine Hesap Soruluyor Havalarına Girmeyecek ![]() Senin İnceliğine Karşı Umursamaz Sözler Sarf Etmeyecek ![]() ![]() Erkek Dediğin, Kadının Sinirini Bozmayacak, Cinlerini Tepesine Çıkarmayacak, Sanki Sen Onun İçin Varmışsın Her Ne Zaman İstese Emrine Amadeymişsin, O Ne Yaparsa Yapsın Her İstediğinde Yanında Elinin Altında Olacakmışsın Tiplerine Girmeyecek ![]() Click here to view the original image of 651x435px ![]() ![]() Erkek Dediğin, Sen Ona Sevgini Hissettirdiğinde, Sen Ona Kayıtsız Şartsız Asıkmışsın Gibi Havalara Girmeyecek ![]() ![]() Erkek Dediğin İlgi Gördüğünde İlgiyle, Sevgi Gördüğünde Sevgiyle Karşılık Verecek ![]() Erkek Dediğin, Sen Onun İçin Kendine Baktığında, Sırf Ona Daha Güzel Görünmek İçin Giyinip Kuşandığında Hiçbir Şey Olmamış Gibi Davranmayacak ![]() Erkek Dediğin, Ruhunu Okşamasını Bilecek ![]() Romantik Olacak Kimi Gün Habersizce Kucağında Çiçeklerle Çıkıp Gelecek ![]() Özel Günleri Unutmayı Marifet Sanmayacak ![]() ![]() Erkek Dediğin, Kayıtsız Olmayacak Senin Bütün Zarafetine Karşı ![]() Gerçekten Seven Bir Kadın Sevgi Ve İlgi Bekler, Erkeğine Verdiği Aşkın Karşılığında Küçük Bir Tatlı Söz, Kısa Bir Mesaj, Bir Çağrı Bile Onu Mutlu Edebilir ![]() Erkek Dediğin Bütün Bunları Cebinden Para Harcıyormuş Gibi Cimrilikle Yapmayacak ![]() ![]() Erkek Dediğin, Ben Aranmayı, Çok Aramayı Sevmem Demeyecek ![]() ![]() Erkek Dediğin, Her Şey Kendi İstediği Gibi Olsun İstemeyecek ![]() Sadece Kendi Caninin İstemesine Bağlamayacak Her Şeyi ![]() ![]() Erkek Dediğinin, Hissettiğiyle Yaptığı Şey Arasında Uçurum Olmayacak ![]() ![]() Erkek Dediğin, Cesur Olacak Cesur ![]() Seni Seviyorum Derken Korkmayacak, Başka Şeylerin Arkasına Gizlenmeyecek ![]() Seviyorum Deyip Bir Sonraki Perdede Kaçmayacak, Özlüyorum Diyorsa Gelecek, Kaybetmek İstemiyorum Diyorsa Kaybetmeyecek ![]() ![]() Erkek Dediğin Aşkına Sahip Çıkacak ![]() Korkak Olmaz Erkek Dediğin ![]() Erkek Dediğin İyi Sevişecek ![]() Bir An Önce Su İs Bitse Demeyecek ![]() Aşksız Yatmayacak Yatağa Ve Sen Bunu Bileceksin ![]() Bir Baba Şefkatiyle Seni Alnından Öptüğünde Bileceksin Ki Sevgisi Geçici Ve Zayıf Değildir ![]() ![]() Erkek Dediğin, Ve Sevgiyle Öptüğünde Dudaklarından Bileceksin Ki Opusun Tek Sebebi Şehvet Değildir ![]() ![]() Erkek Dediğin Aldatmayacak ![]() ![]() Seviyorum Diyorsa Aldatmaz Erkek Dediğin ![]() ![]() Aldatıyorsa Sevmiyor Demektir ![]() Erkek Dediğin Yakışıklı Olacak, Çekici Olacak Ama Bundan Çok Daha Öte Bir Şey ![]() ![]() ![]() Erkek Dediğin, Zeki Olacak ![]() Bahanelere İnanmayacağını, Kendisini Kendi Gibi Tanıdığını Bilecek ![]() Kadının Zekasını Küçümsemeyecek Kadar Zeki Olacak ![]() Zeki Olacak, Seni Bir Hamur Gibi Karmasını Bilecek, O Hamura Kendisini Katmasınıda ![]() Erkek Dediğin, Değerlerini Bir Anlık Hevesler Uğruna Satmayacak ![]() Namussuzluğunu, Ahlaksızlığını Ancak Ve Ancak Seninle Yataktayken Kullanacak ![]() Yan Gözle Hatun Kesmeyecek, Üstüne Sevgili Edinmeyecek ![]() ![]() Erkek Dediğin Önce Sevecek ![]() Kimseye Hayır Gelmez ![]() Bir Bakarsın Ki Yıllar Sonra Bu Adamla Ne Yatağa Sığıyorsun, Ne Toprağa ![]() ![]() ![]() Koluna Girip Gezmesini Bileceksin Gururla Koynuna Alıp Sevişmesini De ![]() ![]() Erkek Dediğin, Babalığını Da Bilecek, Ana-Babaya Hürmet Etmeyi, Kadir Kıymet Bilmeyi, Vefakarlığı, Fedakarlığı ![]() ![]() ![]() Erkek Dediğin Seni Koruyacak,Kuşatacak ![]() O Nerede Olursa Olsun Seni Koruyacağını Bileceksin ![]() ![]() Pısırık Olmayacak Erkek Dediğin ![]() ![]() Erkek Dediğin Erkek Olacak Güzelim ![]() Seni Sadece Sen Olduğun İçin Sevecek ![]() Parayla Pulla, Kariyerle, Güçle, Kimin Ne Dediğiyle Hareket Etmeyecek ![]() Hem Sevgilin, Hem Arkadasın Olacak CAN YÜCEL Böyle erkekte varmıdır demeyin ![]() Vardırr vardırrr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|