|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlarıymış, erkek, gözüyle, ilişkinin, unutulmayan |
![]() |
Erkek Gözüyle İlişkinin Unutulmayan Anları..(Ymış) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkek Gözüyle İlişkinin Unutulmayan Anları..(Ymış)Erkek gözüyle ilişkinin unutulmayan anları ![]() ![]() İLK ÖPÜCÜK (YALNIZCA BİR ÖPÜCÜK DEĞİLDİ) Eros oklarını herkese doğrultmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısa zaman sonra aynı şeyi Susannah ile denedim ![]() ![]() ![]() İLK SEYAHAT Çok eski bir kural; eğer bir çift seyahatte iyi vakit geçirmezse hiçbir yere varamaz ![]() ![]() ![]() Susannah bana bir dağ yolunda durup battaniyemize sarılıp ağaçların arasında gezinmeyi teklif ettiğinde bunun işe yarayacağını biliyordum ![]() ![]() İLK "SENİ SEVİYORUM" "Her erkek 'seni seviyorum' cümlesini bir kızı yatağa atabilmek için söyler" demişti bir arkadaşım samimi bir konuşma ortamında ![]() ![]() ![]() ![]() Yine de bu cümleyi söylerken mırıldanmak kadar kötü bir durum yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EĞLENCELİ OLDUĞUNU ANLADIĞIN İLK AN Dış görünüş geçici espri yeteneği ise kabadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk ve ilişkilerde mizah duygusu oldukça önemli bir yere sahiptir ![]() ![]() ![]() ERKEK KIZIN ARKADAŞLARIYLA TANIŞIRSA ![]() ![]() ![]() Çoğu erkek sevgilisinin kız arkadaşlarını sevmek ister ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarım Gil ve Cathy'nin durumu ise şöyleydi ![]() ![]() ![]() ![]() KOMODİNE İLK EL KOYDUĞUN AN Liz'in çıktığı çocuklardan biri ondan evine yerleşmesini istemişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir erkek komodinini senin için boşalttıysa sana boş bir alan yaratmaktan daha fazlasını yapıyordur ![]() ![]() EVLİLİK YEMİNİ! Hayatımızın en önemli gününde gelin adayım ve ben bir sürü sıkıntıyı paylaşıyorduk: Çiçekler vaktinde gelecek mi? Sağdıç yüzükleri hatırlayacak mı? Fred Amca pastayı getirecek mi? Fakat benim kendime has korkularım vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İLK BABALIK DUYGUSU "Erkek mi istersin yoksa kız mı?" Karım hamile olduğunu yeni öğrenmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk bebeğinin doğuşunu gören bir babanın hissettiklerinin ne denli haz verdiğini anlatmam imkânsız ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|