![]() |
Yaşlara Göre Koca Kriterleri... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlara Göre Koca Kriterleri...Yaşlara göre koca kriterleri Her kadın gönlüne göre bir hayat arkadaşı ister ![]() ![]() 20'inde ne ister? -yakışıklı -sempatik -maddi durumu yerinde -beni ilgiyle dinleyecek -espri anlayışı gelişmiş -gücükuvveti yerinde -iyi giyinmekten hoşlanan -her konuda zevk sahibi -sürprüz yapmayı seven -romantik ve hayal gücü zengin 30'unda ne ister? -iyi görünümlü ve tercihen kafasında saçı olan -arabadan inerken kapıyı açan -yemeğe gittiğimizde sandalyemi tutan -pahalı bir lokantaya götürecek kadar parası olan -konuşmaktan çok dinleyen -fıkra anlattığımda katıla katıla gülen -alışverişe çıktığımda paketlerimi taşıyan -en az 1 kravata sahip -yaptığım yemekleri beğenen -özel günleri unutmayan -haftada en az bir kere romantik olabilen 40'tan sonrası -kel olabilir ama çokta çirkin değil -ben binmeden arabayı hareket ettirmeyen -fırsat oldukça akşam yemeğine götüren -beni dinlerken başını sallayan -anlattığım fıkraların can alıcı yerlerini hatırlayan -evdeki eşyaların yerini değiştirirken bana yardım edecek kadar gücü kuvveti yerinde -klozet kapağını indirmeyi unutmayan -çoğu hafat sonu traş olan 50'sonra -burun ve kulağının içindeki kıllar fazla uzun olmayan -topluluk içinde geğirmeyen -para isteme alışkanlığı edinmemiş -ben birşey anlatırken uyuyakalmayan -hafta sonları oturduğu koltuktan kalkacak kadar gücü kuvveti yerinde -ayağındaki 2 çorapta aynı rekte olan -temiz giyinen -adımı unutmayan 60 yaş ve gerçekler -hafatada bir olmasada aklına estikçe sakal traşı olan -küçük çocukları ürkütmeyen -banyonun nerede olduğunu hatırlayan -mümkün olduğu kadar gürültüsüz horlayan -yardım almadan ayağa kalkabilecek kadar gücü kuvveti yerinde -lapa yiyeceklerden hoşlanan -takma dişlerini nereye koyduğunu unutmayan 70'inde nefes alan bir eş yeter!!! |
![]() |
![]() |
|