![]() |
Yaşanmış Esrarengiz Olaylar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşanmış Esrarengiz OlaylarANNESİ HAYAL GÖRMÜYORDU! ![]() ![]() ![]() Yer : Istanbul Tarih : 1993 Olayi Yaşayanlar : Güler Ekinci ve Oğlu Osman Ekinci Simdi size inanılmaz gercekten son derece güç ve ilk başta insanın tüylerini ürperten bir olayla başbaşa birakıyorum ![]() ![]() ![]() Yağmurlu, fırtınalı bir akşamdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annesi gitmesini istemiyordu ![]() - Güler Ekinci: `` Gitme Oğlum!`` dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak Osman arkadaşlarını kıramadı ![]() - Osman Ekinci: ``Anne dini bir toplantı varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Osman annesine merak etme demişti ama aslında o annesini merak ediyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan bir saat geçti ![]() ![]() ![]() - Güler Ekinci: Önce sokak kapısının anahtarla açıldığını duydum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlu hiç konuşmadan orada oturuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güler hanım kulaklarına inanamadı ![]() ![]() Neler oluyordu? Peki içerde oturan kimdi? - Güler Ekinci: Bir an için aklımı oynatacak gibi oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlu odadan kaybolmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() 2-- Ingiltere'de okuyan iki Türk kızı yurttta aynı odada kalıyorlarmiş ![]() ![]() Diğer kızla vedalaşıp çıkmış ama daha yurttan 100 metre falan uzaklaşmış ki ders kitaplarından birini unuttuğunu farketmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duvarda da (muhtemelen kızın kanıyla yazılmış) bir yazı varmış: "Aren't you glad, you didn't turn on the lights?" (Işıkları açmadığın için memnun musun?) Titanic'i Batıran Mumya -------------------------------------------------------------------------------- Titanic'in sahibi The White Star Line diye bi şirketmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlu James ise hayatı boyunca bu lanetten nasibini almış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şirket bi türlü kazaların önünü alamamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu üç geminin de üzerinde bi lanet varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() James Cole'un babasının katıldığı kazıda mumyası çıkartılan Ramses'in laneti ise şöyleymiş: "Beni yerimden oynatan herkesi sulara gömeceğim" ![]() İstanbul Bağcılar'da oturduğum yıllardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (bu konuyu bi forumdan almıştım bunu o forumdan bi üye yaşamış ![]() ![]() Ispartalı müderris mustafa efendi vefat etmiştir ![]() -selamün aleyküm Mustafa efendi!diye seslenmiştir ![]() -aleyküm selam Abdullah diye doğrulmuş ordakiler hayretler içinde kalmıştır şahıs daha sonra 1 hafta daha yaşamış ve ölmüştür ![]() ![]() ![]() bir gün bundan epey seneler evvel babamın memleketinde bikaç arkadaşımla birlikte bi kazı işi yürütüyorduk en yakın yerleşim yeri 5-6 km ![]() ![]() (bunu da biri yaşamış) |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşanmış Esrarengiz Olaylar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşanmış Esrarengiz Olaylararkadaşlar bu olay başıma gelmeden böyle şeylere gülüp geçerdim size yaşadıyım deneyimlerden bitanesi anlatıyım bizim ikitane köpeğimiz vardı oazamanlar bigün evde tek başımaken bilgisayarımda film izliordum köpeklerimin ikiside ayak ucumda yatıyorlardı film güzel olduyundan dolayı filşme odaklanmıştım bi süre sonra köpeklerim kafalarını birden kapıya dikti ve sanki birisi gizli gizli eve girmişte onu takip ediorlar gibi bakmaya başladılar sonra kapıyı açtım etrafa baktım ama kimseler yoktu avlamaları devam etti ne yapsam susmadılar bende fazla üstünde durmadım film izlemeye devam ettim sonr gözüm kolidora takıldım yemek salanun kapısı aralıktı ve ohan gördüklerimin adımın mert olduyu kada gerçek olduyunu bilordum siyah bi köpek kapının önünda duruyordu aynı şu polis köpekleri vardırya kurt köpekleri aynı onun gibi simsiya ve gözleri kırmızıdı ve ben dona kaldım kalbimin yerinden çıkıcanı znannettim köpeklerim emen yatamın altına kaçtı sonra gözlerimi kapadım tekrar açtım ağla ordaydı sonra salona gittiği gördüm elime hoklava aldım içeri koştum ve hir birşey görmemedim bu köpek heyer hayalet değilse nasıl gedi biz apartmandayız 4 ![]() apıyı açması ve bizim kapnında açık olması gerekiordu apartmanda bizden başka kimseni köpeği yoktu zaten yasaktı köpek beslemek bizim köpelerimiz küçük olduyu için bişi demiorlardı zararsız olduklarından bu ilk deneyimimde daha sonraları daha kötüleşti evdeki diğer bireylerinde benzer olaylar yaşadıklarını öğendim insan fgürleri gölgeler ayak sesleri ne yaptıysk gitmedi çağreyi evi değiştirmekte bulduk ve herşey normel döndü köpeklerimişz bile köpekerlimiz çok saldırgan olulmuşlardı uysuz süreklide hasta oluyorlardı daha bir çok olay yaşadım o evde |
![]() |
![]() |
|