![]() |
Günde 6.1 Milyon Ekmek Çöpe Gidiyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günde 6.1 Milyon Ekmek Çöpe GidiyorANKARA (ANKA)- Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Türkiye'de günlük olarak üretilen 123 milyon adet ekmeğin 6 ![]() ![]() Bakan Eker, TMO tarafından gerçekleştirilen “Ekmek İsrafı ve Tüketici Alışkanlıkları” konulu araştırma sonuçlarıyla ilgili TMO Güvercinlik Tesislerinde bir toplantı düzenledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eker, piyasada oluşan hububat fiyatlarının tatminkar düzeyde bulunduğunu, fiyatların belirli bir rakamın altına düşmesi durumunda hububatta müdahale alımında bulunulacağını ifade etti ![]() ![]() ![]() ![]() -İSRAFIN MALİ DEĞERİ 900 MİLYON YTL'YE ÇIKIYOR TMO Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu da konuşmasında, yapılan araştırmaya göre Türkiye'de günde 200 gramdan 123 milyon adet ekmek üretildiğini, bunun 116 milyon adedinin tüketildiğini söyledi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günde 6.1 Milyon Ekmek Çöpe Gidiyorkelebek´isimli üyeden Alıntı -İSRAFIN MALİ DEĞERİ 900 MİLYON YTL'YE ÇIKIYOR TMO Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu da konuşmasında, yapılan araştırmaya göre Türkiye'de günde 200 gramdan 123 milyon adet ekmek üretildiğini, bunun 116 milyon adedinin tüketildiğini söyledi ![]() ![]() ![]() Bu sadece ülkemizdeki israfın faturası, bir de dünya genelinde düşünürsek ![]() ![]() ![]() ![]() Verilen nimetlerin kıymetini bilmeliyiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günde 6.1 Milyon Ekmek Çöpe GidiyorYa ben şu ekmek boyutlarının büyütülmesi olayını anlamadım gitti, sırf maddiyatını düşürüp böyle bir yola gittiler ama ben bu şekilde israfın daha fazla olacağını düşünüyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|