![]() |
Gerçek Kadın Kaç Bedende Başlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Kadın Kaç Bedende BaşlarBİR arkadaşım anlattı ![]() Sevdiği kadına, onunla ne kadar rahat ve harikulade bir hayat yaşadığını şu cümleyle anlatmış: “Hayatımda ilk defa, âşık olduğum kadının önünde karnımı içime çekme ihtiyacı duymadan dolaşabiliyorum ![]() Bu cümle aklıma takılmıştı ![]() Her erkeğin biraz veya birazdan hallice karnı vardır ![]() Kadının da vardır ![]() Peki ama nedir bu rahatlık duygusu? Erkeğin gövdesine ihtimam göstermemesi, kendini bırakması sevdiği kadına serenat olabilir mi? ¡ ¡ ¡ Elimden geldiğince, o günkü ruh halim ve zamanım elverdiği ölçüde spor yapıyorum ![]() Eh annem babam da bana bütün ömrüm boyunca harcayacağım bir genetik miras bırakmış ![]() Yine de biraz karnım var ![]() Ve zaman zaman kendimi, karnımı içeri çeker durumda yakalıyorum ![]() Öyle durumlarda, insanın sevdiği kadının yanında karnını içine çekme ihtiyacı duymadan dolaşabilme duygusunun ne olduğunu çok iyi anlıyorum ![]() Hayat bana şunu öğretti ![]() İstediği kadar uğraşsın, spor yapsın, şınav çeksin; erkek defoludur ![]() O gövdenin dikişi mutlaka bir yerinden atar ![]() Hele hele bizim gibi masa başı adamlarda teğel tutmaz ![]() Kadınınki de öyledir ![]() Onun da mutlaka birkaç söküğü vardır ![]() O aynı yıllar bana, insan gövdesindeki abartılmamış defoların, bedeni daha cazip kıldığını da öğretti ![]() Kalçanın üstündeki farklı bir kıvrım, karındaki hafif bırakmışlık, ne bileyim gözlerin birindeki tuhaflık, bir başka yerdeki bir başka iz ![]() Hatta bazen gözlerin altındaki halkalar, burundaki hafif asimetri ![]() Bir kadını veya bir erkeği, sadece sevdiği insanın gözünde, dünyanın en güzeli ilan etmeye yeterli olur ![]() O çizgilerdeki estetiği, daveti sadece siz görürsünüz ve bu güzelliği tutkulu bir abartıyla anlatır durursunuz ![]() Yani ben defolu insanı severim ![]() Defosuzluk, sadece bir iddia bile olsa, benim gözümde ulaşılmazlığın öteki adıdır ![]() Ulaşamayacağım insanlarla da hiç işim olmaz ![]() ¡ ¡ ¡ Banu Tuna’nın “Hürriyet Cumartesi”deki köşesinin adı “Hayat Bilgisi” ![]() Dün Türk basınında okuduğum en güzel, en umut verici yazı o köşedeydi ![]() Glamour Dergisi eylül sayısının 194’üncü sayfasında çırılçıplak bir kadın fotoğrafı yayınlamış ![]() Fotoğraf 21 yaşında, Lizzi Miller adlı tanınmamış bir mankene ait ![]() Ya kendisi karnını bırakmış, ya karnı kendi kendini ![]() ![]() ![]() Kalçasıyla karnı arasında bayağı belirgin bir çizgi var ![]() Öyle bir durmuş ki, boynu, yaşına yakışmayacak bir ondüle yapmış ![]() Bir manken için böyle rahat bir duruşun ekmek parasına kastetmek anlamına geldiğini sokaktaki insan bile bilir ![]() Bense bu pozu çok sevdim ![]() ![]() Rahat, mutlu, iplemeyen, gövdesi ile barışık bir kadın bakışıydı bu ![]() Gövdesini büyük bir özgüvenle sereserpe terk edişi, mükemmel bir cazibeye dönüşmüştü ![]() İnsana hayal kurduracak bir fotoğraftı ![]() Glamour’un okurları bu fotoğrafı çok sevmiş ![]() Derginin satışını artırmış ![]() Belli ki, bir mankenin 40 beden olabileceği, sevişme arasındaki sıradan bir kadın gibi oturabileceği fikri insanlara iyi gelmiş ![]() Glamour ekibi kasım sayısında 8 ayrı kadının çırılçıplak fotoğraflarını yayınlıyor ![]() Banu’nun deyişiyle her biri bildiğimiz mankenlerden üç-dört beden fazla ![]() Fotoğraflarına tek tek, alıcı değil ama beğenici gözüyle baktım ![]() Hiçbiri hazır ol vaziyetinde değil ![]() Gövde en tabii halinde, yeni estetik her birine “Rahat” komutunu vermiş ![]() Defoların hepsi azat edilmiş ![]() Ama hepsi güzel, hepsi cazibeli kadın ![]() ¡ ¡ ¡ Bir kere daha anladım ki, kadın bedeni artık, küçük bedenlerin, fotoşopların esaretinden kurtuluyor ![]() Kadın bedeni görünen, görünmeyen, gerçek, hayali bütün korseleri fırlatıp atıyor ![]() Banu yazısının başlığını şöyle koymuş: “Gerçek kadınlar galiba bu kez gerçekten geliyor” ![]() Kaç yıldır söylüyordum da kimseyi inandıramıyordum ![]() Evet gerçek kadın 40 bedenden sonra başlar ![]() Onun en güzel hali, yemin ediyorum, defolu halidir ![]() ![]() ![]() Ve o hali de kendini en güzel sevişme arasında, sonrasında teşhir eder ![]() ![]() Ertuğrul ÖZKÖK |
![]() |
![]() |
|