|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
diyemiyorsan, hükümsüzdür, kaybettim, kimliğimi, türk |
![]() |
Türk' Üm Diyemiyorsan Kimliğimi Kaybettim Hükümsüzdür De.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk' Üm Diyemiyorsan Kimliğimi Kaybettim Hükümsüzdür De..İşte Özdil?in ?Ne mutlu? Türk?üm diyene? başlıklı yazısı; Bi Alman, bi Fransız, bi İngiliz, bi Türk, ıssız bi adaya düşmüşler? Türk olanı ?beyler lütfen bundan böyle fıkralarınızda bana Türk demeyin, Ermeni deyin? demiş! Japon de ![]() İspanyol de ![]() Yunan de ![]() Gözünün yağını yiyim? Türk deme ![]() ?LEYLEKLER GETİRDİ? Anket yapmıştı gazetenin biri? ?Biz Kimiz?? diye ![]() Halbuki cevap belliydi? ?Sizi leylekler getirdi ![]() ?TÜRKLER ETNİK GRUP? DİYEN BİLE OLDU Bi başka gazte, kerameti kendinden menkul çakma profesörlere DNA testi yaptırmış? Atalarımızın olsa olsa Truvalı olduğunu tespit etmişti ![]() İyonyalı diyen bile oldu ![]() Ama en şahanesi şuydu: ?Türkler etnik grup?? Aslına bakarsanız, babasının kim olduğundan şüphelenen gazteler için yüklü tiraj vesilesiydi ![]() ![]() ?Müjde, İtalyansınız ![]() Veya? ?Yükselen burcu başak olan kova?lar, bu hafta kendini Afganistanlı, Pakistanlı gibi hissedebilir ama, sevdiğinizden alacağınız sürpriz bi haber karmaşık duygular içine girmenize sebep olacak, Danimarkalı olmak için güçlü arzular hissedeceksiniz ![]() TÜRK?ÜM DİYEMİYORSAN TEDAVİSİ MÜMKÜN Ya da doktor tavsiyesi? ?İlla patolojik olmayabilir, ailevi sebeplerle Türk?üm diye sakın üzülmeyin, tedavisi mümkün ![]() Hatırlarsınız, bi ara da ?Türkiyeli?ye takmışlardı kafayı? Neymiş efendim, Türkiye topraklarında doğmamız yeterli onurmuş, Türk demiyelimmiş, Türkiyeli diyelimmiş filan ![]() O ZAMAN MUSTAFA KEMAL TÜRKİYELİ DEĞİL E bu topraklarda doğmaksa şart? Mustafa Kemal, Türkiyeli diil o zaman? Di mi şekerim? İNSAN OL CANIMI YE Netice itibariyle? Alt kimlik üst kimlik diye, paldır küldür, altını üstüne getirirsen memleketin, olacağı budur ![]() İnsan ol, canımı ye ![]() Ama utanmadan? Hümanist ayaklarına yatıp ![]() Eveleyip geveleme ![]() Açık açık söyle şuursuz cüce ![]() Kim?liğimi kaybettim? Hükümsüzdür de ![]() |
![]() |
![]() |
|