![]() |
Bir Özlem Pusulası... |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Bir Özlem Pusulası...iskeleye bağladığım umutlardır hareketli bir yaşamda avunulan hayatın yırtıldığı anlarda içime dolan hüzün gözlerin gelince çıkacak boşlu arıyordu ![]() ![]() ki hangi ömür sensizliğe yazılmak isterdi ki ama hala su tersine akıyorsa elbet bir nedeni var oysa yol üstü bedellere razıydı bu yürek ne çare vedalar ruhumu zorlamakta koca bir sızı biriktirilmiş ömrüme nefes almanında bir bedeli var biliyorum hayalini götürmediğim her yerde nefessiz kalıyorum günü gelmeden ödeniyor acılar koyu bir yokluk yanaşıyor sol yanıma acıyor içim vuruyor kıyıya yüreğim paylaşımlarımdan kalan kırıntılar doyurmuyor artık mahzenlerden çıkardım uykuya dalmış hislerimi yokluğuna sardım tüm ipleri ucunda bir telaş kaygıların masaya tutturulmuş birkaç mahcup sevişme ne yana baksam düşüyorum yorgunluğa taşımıyor hiçbir denge ağırdır sevmelerim en az yokluğun kadar belkide içimde taşıdığım sevda kadar yada ne bilim işte dokun sol yanıma ve dinle gelişine çeyrek var biliyorum bense bıraktığın yerde bekliyorum ![]() ![]() Gülay Morgül |
![]() |
![]() |
|