![]() |
Usulünce Cevap Verebilmek Meziyettir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Usulünce Cevap Verebilmek MeziyettirUsulünce cevap verebilmek meziyettir 80′li yılların sonları, bir Beşiktaş-Bolu Spor maçı sırasında, Hakem, Beşiktaş’ın net 2 golünü vermez, Bolu Spor’a havadan bir penaltı verir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakem : ‘Metin neden başlamıyorsun? Bak kart çıkartırım!’ der ![]() Metin cevap verir : ‘Hocam sahanıza geçin de başlayalım ![]() USULÜNCE CEVAP VEREBİLMEK BİR MEZİYETTİR… Show TV’deki Ateş Hattı programında Reha MUHTAR, Prens Charles’ın müslüman olduğu yönündeki söylentileri eleştirmektedir ![]() Efenim Prens Charles’ın müslüman olduğunu söylüyorlar, peki ama öyle bir adamdan müsluman olur mu? - Olur tabi neden olmasın? - Ama efenim nasıl olur? - Reha bey siz müslüman misiniz? - Tabi müslümanım efendim ![]() - Siz namaz kılıyor musunuz? - Hayır ![]() - Oruç tutuyor musunuz? - Hayır ![]() - İçki içiyor musunuz? - Evet der ![]() - Eee sizden nasıl müslüman oluyorsa, ondan da en az sizin kadar müslüman olur… USULÜNCE CEVAP VEREBİLMEK BİR MEZİYETTİR… Fatih ALTAYLI, Erman TOROGLU için: ‘O kabzımal futboldan ne anlar ki’ deyince Erman TOROGLU : ‘Ben eski futbolcu ve hakemim futboldan anlarım, ayrıca kabzımalım hıyardan da anlarım’der ![]() USULÜNCE CEVAP VEREBİLMEK BİR MEZİYETTİR… Hülya AVŞAR: ‘Hiç aynaya baktın mı? Sen de popstar hali var mı?’ Ajdar: ‘Aynaya değil ama size bakınca kendimi bayağı star gibi hissediyorum’ USULÜNCE CEVAP VEREBİLMEK BİR MEZİYETTİR… Rahmetli Barış Manço, Fransa’da bir televizyon programına katılır ![]() ![]() ![]() Barış Manço : Şimdi bu paranın üzerindeki kim? Sunucu : General bilmem ne, bilmem neredeki savaşta kahramanlık yapmıştır, vs ![]() Barış Manço : Peki bu? Sunucu : Teğmen bilmem ne, böyle etmiştir, şöyle etmiştir ![]() Bunun üzerine Barış Manco cebinden bir kaç banknot çıkarır ve üzerindekileri teker teker anlatır: Barış Manço : Bu Mevlana Celaleddini Rumı; ünlu bir Türk düşünürüdür ![]() Bu Halit Refik KARAY; ünlü bir Türk Edebiyatçısıdır ![]() Bu Mustafa Kemal Atatürk; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusudur ![]() Sessizliğin üzerine sunucuya bakarak şöyle der : - Şimdi siz söyleyin, kim barbar? USULÜNCE CEVAP VEREBİLMEK BİR MEZİYETTİR… Cumhuriyet’in ilanından sonra, İstanbul’da bir resepsiyon verilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaver Mustafa Kemal’e şöyle der: Paşam; kendisine size karşı neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana Mustafa Kemal’in Çanakkale’de babasını öldürdüğünü söyledi ![]() Bunun üzerine Atatürk şöyle der : GİT SOR BAKALIM BABASININ ÇANAKKALE’DE NE İŞİ VARMIŞ?… |
![]() |
![]() |
|