![]() |
Hayallerim Benim Herşeyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayallerim Benim HerşeyimHayallerim Benim Herşeyim Olimpiyat şampiyonu ve üç kez de Profesyonel Ağır Sıklet Boks Şampiyonu olan Muhammed Ali hayallerinde kurduğu hayatın çok ötesine gitmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Aynanın karşısında saatlerce prova yapar okul otobüsününe binmez arkasından koşar ve yarış pistine girmesi yasaklanana kadar yarış atlarıyla yarışırdı ![]() Antrenman yapmaktan nefret etmesine rağmen o çektiklerinin bir gün karşılığını göreceğine inanıyor ve hayatının geri kalan kısmını şampiyon olarak geçireceğini düşünüyordu ![]() Nitekim öyle de oldu ![]() O sadece hayal etti ve o hayal için kendince bir takım fedakarlıklar yaptı ![]() Zamanın ve mekanın önemli olamadığı ender yerlerden birisidir hayallerimiz ![]() ![]() Hayal kurmak ve hayalleri içimizde yaşatıyor olabilmek çok önemlidir bu yüzden ![]() ![]() Çevremize baktığımız da başarılı olmuş birçok kişi hayallerini gerçekleştirmek için gereken her şeyi yapmış kişilerden oluşmaz mı? Hiç kimse sizi sizden iyi tanıyamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmayalım ki her insan hayal kurar ![]() ![]() Bu yüzden hayal et ve ona ulaşmak için gayret et ![]() |
![]() |
![]() |
|