![]() |
Affetmenin Verdiği Enerji |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Affetmenin Verdiği EnerjiAffetmenin Verdiği Enerji Affetmek, Karşınızdaki kişiye hak vermek anlamında değildir! Affetmek, O kişileri bırakıp kendine dönmek demektir ![]() ![]() ![]() Birine karşı olumsuz duygular beslediğinde enerjin dışa dönüktür; affettiğinde ise enerjin sana doğru geri akacaktır ![]() İnsanlara bakıyorum! Affetmenin, karşılarındaki insanla uzlaştıkları anlamı taşıdığına dair bilinç geliştirmişler ![]() ![]() Enerjileri bu yüzden hep dışa dönük durumda ve kendilerini sebepsiz yere yorgun hissediyorlar! Yaşam insanlara o günlük bir acı yaşatıyor, ama insanlar o acıyı yıllarca taşıyarak hayatlarını alt üst ediyorlar ve sonra da yaşama isyan ediyorlar ![]() ![]() ![]() Aşk bir duygudur ve asla kalıcı değildir, demiştim ![]() ![]() ![]() Ben sana âşık olma demiyorum, ol; ama Aşk-ı sahiplenme! En gerçekçi aşk kimseye ihtiyacın olmadığında ortaya çıkar ![]() ![]() Ve sonra kadere, dünyaya, hayata isyan edersin ![]() ![]() ![]() Oysa: Affetmek senden çok şey götürmez; Tam Aksine O, Kendine Verdiğin En Büyük Armağandır ![]() Sen affettiğinde hep karşı tarafın haklı çıktığına dair inancınla yaşamaya devam ediyorken yaşamdan çok şey kaçırıyorsun ![]() ![]() Sen izin verdiğin için enerjin düşüktür! Sen izin verdiğin için hayatın çoğu zaman karanlıktır ![]() Enerjini kendine dönük kullan! Zihnin ve yüreğinle ?nasıl daha mutlu olabilirim? diye düşün ![]() ![]() Kendi potansiyelinin farkında olmayan insan yaşamın da farkında değildir ![]() Her şeyi bırak akıp gitsin, süzüle süzüle? Bunu yapmak o kadar zor değildir; esnek ol; su gibi? Bırak bütün olumsuzlukların akıp gitsin ![]() Bunu başaramıyorsan sana yardımcı olmak adına küçük bir uygulama yapabilirim: Lavabonun başına git ve suyu aç hafifçe? Bırak su aksın; suyun sesine odaklan sadece? Sonra alnının tam ortasında küçük bir deliğin olduğunu hayal et zihninde ve başını bu şekilde lavaboya, öne doğru eğ ![]() Gözlerin kapalı kalsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi alnının ortasındaki deliğe kadar geldiler ve senden dışarı çıkmak için izin istiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Ve su son mercimek tanelerini de aldı götürdü ![]() Şimdi beyninde bir boşluk olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni mutsuz eden her şey beyninden dökülüp gitti az önce? Sen izin verinceye kadar da beyninde yer etmeyecek! Unutma sen izin verinceye kadar? Hadi şimdi git ve kendini kucaklayarak tebrik et! |
![]() |
![]() |
|