![]() |
Her Yaş Farklı Şeyler Öğretir İnsana! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Yaş Farklı Şeyler Öğretir İnsana!Her Yaş Farklı Şeyler Öğretir İnsana! 5 * Anne ve babamin birbirlerine bagirmalarinin beni korkuttugunu ogrendim ![]() 7* Mesrubat icerken gulersem ictigimin burnumdan gelecegini ögrendim ![]() 12* Bir seyin degerini anlamanin en iyi yolunun bir sure ondan yoksun kalmak oldugunu ögrendim ![]() 13* Annemle babamin elele tutusmalarinin beni her zaman mutlu ettigini ögrendim ![]() 15* Bazenhayvanlarin kalbimi insanlardan daha fazla isittigini ogrendim ![]() 18* Ilk genclik yillarimin keder,saskinlik,istirap ve asktan ibaret oldugunu ogrendim ![]() 24* Askin kalbimi kirabileceginiama buna deger oldugunu ogrendim ![]() 33* Bir arkadasi kaybetmenin en kestirme yolunun ona odunc para vermek olacagini ogrendim ![]() 36* Onemli olanin baskalarinin benim icin ne dusundukleri degilbenim kendi hakkimda ne dusundugum oldugunu ogrendim ![]() 38* Esimin beni hala sevdiginitabakta iki elma kaldiginnda kucugunu almasindan anlayabilecegimi ogrendim ![]() 41* Bir insanin kendine olan guveninin basarisini buyuk oranda belirledigini ogrendim ![]() 44* Annemin beni gormekten her seferinde sonsuz mutluluk duydugunu ogrendim ![]() 46* alnizca minik bir kart gondererek bile birinin gununu aydinlatabilecegimi ogrendim ![]() 49* Herhangi bir isi yaptigimdan daha iyi yapmaya calistigimda o isin yaraticiliga donustugunu ogrendim ![]() 50* Sevgi evde ogretilmemisse baska yerde ogrenmenin cok guc olabilecegini ogrendim ![]() Insanlarin bana izin verdigim bicimde davrandiklarini ögrendim ![]() Kucuk kararlari aklimla buyuk kararlari ise kalbimle almam gerektigini ogrendim ![]() Mutlulugun parfum gibi oldugunu kendime bulastirmadan baskalarina veremiyecegimi ögrendim ![]() Iyi kalpli ve sevecen olmanin mukemmel olmaktan daha onemli oldugunu ogrendim ![]() Sancilar icinde kivransam bile baskalarina basagrisi olmamayi ogrendim ![]() Kiminle evlenecegin kararinin hayatta verilen en onemli karar oldugunu ögrendim ![]() ![]() ögrendim ögrendim ögrendim |
![]() |
![]() |
|