![]() |
Uluslararası İnternet Ticareti Okulları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uluslararası İnternet Ticareti OkullarıUluslararası İnternet Ticareti Okulları Bu okulun mezunlarını firmalar işe alırken deneyim aramıyorlar, hatta bu kişiler eğitim bitmeden bile firmalar tarafından kapılıyor ![]() Kişilerin Arkadaşlarından bile sır gibi sakladıkları eğitim!! Çin'den gelen bardaklar, kendiliğinden ısıtmalı terlikler, Afrika'ya gönderilen battaniyeler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk başta ne olduğunu anlamakta zorlandığınız bu yer aslında Amerika merkezli bir okul ve burada internet aracılığıyla ticaret yapmanın incelikleri öğretiliyor ![]() İnterneti kullanarak ticaret yapmanın, iç ve dış piyasada kazanmanın yollarını öğreten, kişilerin laptoplarını iş makinesine çeviren, cazip iş fikirleri ve fırsatlar sunan Yorktrade Uluslar arası İnternet Ticareti Okulları'ndan bahsediyoruz ![]() Yorktrade'in en büyük farkı katılımcıların yeni ürün ve pazarlar bularak gerek kendi işlerini gerekse çalıştıkları şirketleri ileriye götürebilmeleri ![]() ![]() ![]() Yorktrade eğitimlerinde katılımcılar, gerçek şirketlerle gerçek ticaret yaparak adım atıyor ![]() ![]() Mezunların en büyük farkı da informasyona ulaşabilme teknikleri dersinde normal kişilerin ulaşamayacakları bilgilere ulaşarak hızlı al -sat yapabilmeleri, mezunların piyasaya yeni çıkacak ürünleri dahi piyasaya çıkmadan bulabilmeleri , onların ticarette veya çalıştıkları firmaların satış güçlerinde çok önem ve fark yaratmakta ![]() 20 yıldır bu işi yapanlar bile aranan veya satılmak istenen ürün konusunda bir Yorktrade mezunu kadar piyasaya hakim olmadığı görülmekte ![]() ![]() PATRONLAR BU MEZUNLARIN PEŞİNDE! Yorktrade'in sunduğu programla katılımcılar internet ile her türlü ticaretin, sıfırdan son satış noktasına kadar alım-satım yapmanın, internette brokerlık, sermayesiz ticari aracılık yaparak para kazanmanın tekniklerini ve tiyolarını uygulamalı olarak öğreniyor ![]() YORKTRADE MEZUNLARI NEDEN TERCİH EDİLİYOR? En büyük farkları firmaların ne istediğini bilen öğrenci yetiştirmek ![]() Programlarında piyasada ne varsa o kuralları önde tutan okul bu eğitim sistemi sayesinde firmalarında göz bebeği olmuş ![]() ![]() - YORKTRADE, şirketinin Merkezi Newyork'ta ![]() ![]() - Türkiye'de 24870 mezun veren YORKTRADE; İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere bireysel, kurumsal ve vip (gizli egitim) olarak 3 özel program verdi ![]() Program sonunda T ![]() ![]() ![]() - Yorktrade'in eğitmen kadrosunda iş dünyasının profesyonel isimleri yer alıyor ![]() Kimler katılabilir -Kurumsal şirketlere korkmadan başvurarak çalışmayı hedefleyenler - Kendi işini kurmayı hedefleyenler Eğitim Noktalarını ve ücretlendirme hakkında bilgi almak isteyenler kurumun adresinden ulaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|