![]() |
Kariyer Hikayesi - Sıfır Liraya Ortak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kariyer Hikayesi - Sıfır Liraya OrtakSIFIR LİRAYA ORTAK OLDUĞU ŞİRKETİ UÇURDU Daha lise yıllarındayken arkadaşlarına ders kitabı, spor ayakkabı satarak ufak tefek ticaret işine başladı ![]() ![]() Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Genel Müdürü olan 45 yaşındaki Ali Onaran şirketin bugün geldiği noktayı anlattı ![]() Turizm sektörü fikri nerden geldi? Seyahat etmeyi çok severdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇOK HAYAL EDERİM Sonrasında rehberlik yaptınız mı? İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde okurken rehberlik kursları açıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ORTAK OLURKEN PARA KOYMADIM Şirketin tek patronu nasıl oldunuz? Küçük bir şirketti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük plan mı yapmıştınız küçük adımlarla mı ilerlemek istediniz? Hayallerini kurmuştum tabi ![]() ![]() ![]() ![]() Cirosu ne kadardı o zaman? Ben ortak olduğum zaman 1 milyon dolardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazan : Didem Tekin |
![]() |
![]() |
|