![]() |
Mazeretim Var! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mazeretim Var!Kilo vermemek ve egzersiz yapmamak için bir çok mazeret bulabilirsiniz ancak ne kadarı geçerli? 1- Mazeret: Egzersiz yapmak için vaktim yok ![]() Yapmanız gereken: Sanıyorum ki en sevdiğiniz televizyon programını izlemek için vakit buluyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Mazeret: Çocuklarım ve erkek arkadaşım için etrafta abur cubur bulundurmak zorundayım ![]() Yapmanız gereken: Hepsini çöpe atın ![]() ![]() 3- Mazeret: Daha önce de kilo vermeye çalıştım ama yapamıyorum ![]() Yapmanız gereken: Saçma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Mazeret: Bir çok iş yemeği ve sosyal aktivite içinde bulunuyorum ![]() ![]() Yapmanız gereken: Yağlı çerezleri yemediğinizi kim fark edecek? Akşam yemeklerinde sadece bir tek şey yiyin ![]() ![]() ![]() 5- Mazeret: Çok seyahat ediyorum ve bunu bir rutine dönüştüremiyorum Yapmanız gereken: Dinleyin, yiyeceklerinizi sürekli yanınızda taşıyın ![]() ![]() ![]() ![]() 6- Mazeret: Arkadaşlarım yetersiz yiyecekler tüketiyorlar ve benimde onların yanında sağlık yiyecekler yemem zor oluyor ![]() Yapmanız gereken: Ailenize ve arkadaşlarınıza sağlığınızla ilgili amaçlarınızı ve onların sizi nasıl destekleyeceğini söylemelisiniz ![]() ![]() ![]() 7- Mazeret: Sevdiğim kişiler kilom hakkında durmadan beni azarlıyorlar ve bu benim isyan etmeme neden oluyor ![]() Yapmanız gereken: Bu sizi yetersiz yiyecekler yemeye zorlayan arkadaşlarınızla benzer bir konudur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|