![]() |
Aşk İle!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk İle!...AHİRİM SENSİN!” SÖZÜ, KAÇ “SENİ SEVİYORUM!” EDER ? Eğreti gülüşlerde avuttum içimdeki hüzünlü çocuğu ![]() Madem, sen böyle hep bir uzaklık olacaksın ![]() Ayırdığın vakitler yeter mi ki aşka? ![]() ![]() ![]() Zamansız mekânsız aşkı yaşıyoruz her dem ![]() Bütün sütunların duruşu ondan böyle dimdik ayakta ; Aşk ile! ![]() ![]() ![]() Dünya bu yüzden kendi etrafında dönmekte ![]() Güneşin yanıp kavruluşu niye sanırsın? ![]() ![]() ![]() Sen baktın mı menekşenin, nergisin gözüne hiç gülerken, görmedin mi ; Aşk ile! ![]() ![]() ![]() Söylesene kim demiş aşka vakit yok, destan diyeyim sana ; Aşk ile! ![]() ![]() ![]() Başım gövdeden ayrılsın ; Aşk ile! ![]() ![]() ![]() Ah be yüreğim, depremlerin kayıp götürdüğü toprak yığınlarını avuçluyoruz bu gecede ![]() Aşk ile! ![]() ![]() ![]() Bütün ölüler dirilecek kefensiz ; Aşk ile! ![]() ![]() ![]() Kertesinde gecenin ipil ipil inen perdesidir aşk! ![]() ![]() ![]() Aşk, şimdi hovarda vakitlerinde soyunmuş bir kadındır! ![]() ![]() ![]() Aşk, bir sıcak elin saracağı pencerendeki “aç ben geldim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben geldim be gülüm, aç pencereni ; Aşk ile! ![]() ![]() ![]() Sarmala mumyaladığım sözlerimi! ![]() ![]() ![]() Yapıştır dudaklarıma sonrası ; Aşk ile! ![]() ![]() ![]() Filiz Nur ATALAN |
![]() |
![]() |
|