Gittiğini Öğrendim. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gittiğini Öğrendim.Gittiğini öğrendim ![]() ![]() ![]() Biliyordum aslında hazırdım buna ![]() ![]() usulca gidecek olmanaSessizce bekledim ![]() Gelicek 'artık elveda!' diyecektin Yada ben öyle olmasını istiyordumDün gece dua ettim Allahım nolur gelsin sor bir defa görüyüm diye ![]() ![]() ![]() Meğer ben o duayı ederken sen çoktan yola çıkmış gidiyormuşsun bile ![]() ![]() ![]() Napalım nasip değilmiş Ardından bakıp ta 'gitme kal'diyememekmiş kısmet Hani hep derler ya " seni kalbimde taşıyacağım" diye Ben Seni kalbimde taşımayacağım benim kalbim hasta ya durursa ya benimle beraber sende ölürsen ![]() ![]() ![]() Seni ruhumun yakasına iliştirdim Öldüğümde ruhun yakasında sende benimle geleceksin![]() Aman tanrım! nasıl unuttum ben ![]() Benim gideceğim yer belli ![]() Tanrıya o kadar çok isyan ettim ki ' onu benden neden uzaklaştırdın bütün suç senin o beni seviyordu sen zaten beni birtürlü sevemedin hep sevdiklerimi aldın benden ' diye Hata yapmışım affet beni Tanrım ![]() ![]() ![]() Ben ölünce gideceğim yer belli seni de götüremem oraya acı çekmene dayanamam ![]() ![]() ben yalnız giderimKıyamam sana sen kal burada ![]() ![]()
|
|
|
|