![]() |
Gittiğini Öğrendim. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gittiğini Öğrendim.Gittiğini öğrendim ![]() ![]() ![]() Biliyordum aslında hazırdım buna ![]() ![]() ![]() Sessizce bekledim ![]() Gelicek 'artık elveda!' diyecektin ![]() Dün gece dua ettim Allahım nolur gelsin sor bir defa görüyüm diye ![]() ![]() ![]() Meğer ben o duayı ederken sen çoktan yola çıkmış gidiyormuşsun bile ![]() ![]() ![]() Napalım nasip değilmiş Ardından bakıp ta 'gitme kal'diyememekmiş kısmet Hani hep derler ya " seni kalbimde taşıyacağım" diye ![]() Ben Seni kalbimde taşımayacağım benim kalbim hasta ya durursa ya benimle beraber sende ölürsen ![]() ![]() ![]() Seni ruhumun yakasına iliştirdim ![]() ![]() Aman tanrım! nasıl unuttum ben ![]() Benim gideceğim yer belli ![]() Tanrıya o kadar çok isyan ettim ki ' onu benden neden uzaklaştırdın bütün suç senin o beni seviyordu sen zaten beni birtürlü sevemedin hep sevdiklerimi aldın benden ' diye Hata yapmışım affet beni Tanrım ![]() ![]() ![]() Ben ölünce gideceğim yer belli seni de götüremem oraya acı çekmene dayanamam ![]() ![]() ![]() Kıyamam sana sen kal burada ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|