![]() |
Şeytan'ın Dna'sı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeytan'ın Dna'sıİncinmiş bir notaydım, kapına dayanmıştım ![]() adım, soyadımın şehzadesiydi sonrasını tahmin edenlere çektiğim en mağrur nah hareketiydi ölümü bu kadar sevişim ![]() gözlerinden siyah dinler yaratan dünya sevimsizdi ha ******! Tüm alışkanlıklar yalandan sancılarla ve orantısız orospularla üzerime üzerime geliyordu ![]() gözlerimi açamıyordum, ağlıyordum gözlerimi kısıyordum, göremiyordum gözlerimi yiyordum, doymuyordum gözlerimi bulamıyordum, ağlıyordum gözlerimi açıyordum, göremiyordum gözlerimi kapatıyordum, göremiyordum gözlerimi kırıyordum, özlüyordum gözlerimi yürüyordum, anlamıyordum gözlerim anlamaya yetmiyordu ![]() ![]() şeytanın dna’sı, şeytanın soğuk ve mutsuz hali! 19 Kasım 1984 benimle aynı gezegeni paylaşmaya hazır milyarlarca insan ve insanların yüzünde darmadağın gülüşler ![]() 19 Kasım 1984 gözyaşlarım kelime kelime mezarıma şimdiden: şairdi, şiirin azraili ![]() lütfen! 19 Kasım 1984 Böyle zamanlarda nasıl davranmam gerektiğini anlatmamışlardı ![]() dünyalı gibi davranan tanrının çocuklarıydık Annemin ellerinde, babamın gölgesinde az önce öldürüldüm ![]() Kaan Özer |
![]() |
![]() |
|