![]() |
Oysa Ben '' Seni Sevmeyi Seviyordum '' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oysa Ben '' Seni Sevmeyi Seviyordum ''Bekliyorum ****, Herkese , herşeye ve en çokta sana iNat Bekliyorum Seni ![]() ![]() En güzel Kıyafetlerimi giyip, en güzel kokuları sürüyorum her gece ! '' Ve ben hergün, dün gecenin Özetini geçiyorum bugünLerde ! '' Yani, Aynı Sokak başında Senin balkona Çıkıp birkaç dakka bakındığını görmek için bekLiyorum saatlerce ! Uzaktanda Olsa Seni görebiLme ihtimali ![]() ![]() ![]() Bu biLe Mutlu Ediyor Beni ![]() ![]() ![]() Nasıl bir Senaryo Yarabbim bu, tek bir bölümden ibaret ve ben yıLLardır Aynı Senaryoyu canlandırıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bıkmadan, Usanmadan ![]() ![]() ![]() Ve ben her çekime İlk günki heycanLa geLiyorum, Sanki Mutlu Son'la bitecekmiş gibi ![]() ![]() ![]() Ve gariptir ki İnsanlar Anlam veremiyor yaptıkLarıma ! Belkide herkes '' deli '' niyetiyle bakıyor bana ![]() ![]() ![]() Ben sadece içimden Sessizce güLüyorum ! Onların biLmediği Çok şey var ! Herkes Seni Sevdiğimi Sanıyor ![]() ![]() ![]() Oysa ben '' Seni Sevmeyi Seviyordum '' // EsaRet ! Yazan : Erdal Başıbüyük ' EsaRet ' |
![]() |
![]() |
|