![]() |
İbrahim İnecik Şiirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim İnecik ŞiirleriYüzünde dolaşan her yabancı ''Göz'' düşmanımdır ![]() ![]() Kavga Etmekten çekinmem ; bilirsin beni ![]() ![]() Saçlarına değen Rüzgar'dan bile sakınmak isterim ![]() ![]() Hangi el Uzanmaya çalışırsa Parmak uçlarına ![]() ![]() Cellat Kesilir Ruh'um ! Karadeniz misali Hoyratlığımı ![]() ![]() Tuna Nehrinin Hırçınlığını ![]() ![]() Ve Allah'u Ekber Dağlarının yalçınlığını ![]() ![]() Aşk'ıma Katık edip sevdiğimi seni ![]() ![]() Bil İsterim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nârdan da Nûrdan da Olsa ![]() ![]() İki yakasını Bir Araya Getirmem ; İstanbul Gibi ![]() ![]() ![]() Bakışların ; beni Kendine hapseden bir mahzen ![]() ![]() Kalbin Memleket ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk Sonsuz ![]() ![]() ![]() ![]() Nefes Aldığım Her an ; Sadece ''Sen'' ol ![]() ![]() Beni yargısız İnfazlara Kurban etmeden Sev ![]() ![]() İbrahim Olduğumu bil ![]() ![]() Asırlar Öncesinden Ateşlerden Çıkıp geldiğimi Unutma ![]() ![]() Menzil Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İbrahim İNECİK |
![]() |
![]() |
|