![]() |
Bugün Sadece Düşünüyorum! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Sadece Düşünüyorum!Bugün sadece düşünüyorum! !!! bugün sadece düşünuyorum,!!! Ne diyecegimi bilmeden elime aldım kalemimi ve ilk sözlerime şöyle bir derin nefes alarak başlıyorum ![]() ![]() ![]() hayat yasadıgımız güzel anların bir anda bitmesiyle son buluyor ![]() demek isdediğim ugruna kalp kırdıgımız kısacık bir ÖMÜR ![]() ![]() ![]() birgün hepimiz bir yerde buluşucaz ![]() ![]() anlamadıgım bisey var: birbirimizin yüzüne nasıllll bakacagız ![]() ![]() bügün canını yaktıgım masum bi çocuğa nasıl hesap vereceğim orda ![]() ![]() ![]() dün gözyaşına aldırmadığım ve arkama bakmadan gitiğim giderken üzdügüm kişi'ye nasıl benı affet diyebilirim ki ( nasıl diyebiliriz ) herşeyi bır anda yasıyor ve bi anda bitirebiliyoruz ![]() ![]() ![]() ne olacağını DÜŞÜNMEDEN ![]() ![]() ![]() zaten her kötülük bundan gelmiyormu? düşünmeden söylediğimiz sözlerden çıkmıyor mu? her kötülük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bütün acılar bir dakıkalık düşünme süremizi harcamak istemediğimiz için kabuk bağlamıyor mu insan içinde ![]() ![]() ![]() ![]() yazan: suskun şair |
![]() |
![]() |
|