![]() |
Anna .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anna ..Biz her seye, esirgeyen ve bagislayan, çokça esirgeyen ve çokça bagislayan, hep esirgeyen ve hep bagislayan Rabbin adiyla baslayan adamlariz Anna ![]() Büyücülerin, haramilerin, borsacilarin, reklamcilarin, korsanlarin, isgalcilerin, bankacilarin elinden kurtulmamiz da bundan ![]() Sanayi devriminde bile, karanlik, rutubetli, çok bagirisli, çok nefessiz, çok sabahsiz, çok asksiz, çok çiçeksiz, çok nesesiz, çok kitapsiz bir fabrikada hayatta kaldik sirf bu yüzden ![]() Piyasalarin hinçla dolu inis çikislarina kalbimiz dayaniyor bir sekilde ![]() ![]() Iste böyle yasiyoruz ve yasamak da sana dair uzayip giden bir özleme dönüsüyor ![]() Insaf et Anna! Gidelim buradan ![]() Senin masumiyetini, bilgelik zamanlarindan kalma sirlari, dünyanin bütün sabahlarini yanimiza alip da gidelim ![]() Hesap etmeden, haritaya bakmadan gidelim ![]() Ölelim diyecektim az kalsin ![]() ![]() ![]() Sarilalim diyecektim az kalsin ![]() ![]() Tamam sustum ![]() Gitmek istemezsen bir siir miktari kadar otursak diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerim biraz karanlik ![]() ![]() Gözlerim biraz yorgun ![]() Bekleyisler Anna ![]() ![]() ![]() Hepsini sayamam gerçi, utançlarim da var ![]() ![]() ![]() Gözlerimin içine bakmaktan korkma Anna ![]() Sen adimini attigin andan itibaren Hira dinginligine dönüsecek ortalik ![]() Tanri bizimle de konusur belki ![]() Tarık Tufan |
![]() |
![]() |
|