![]() |
Kime Ne? Bedirhan Gökce |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kime Ne? Bedirhan GökceSeni sevmek için ne kadar sebep varsa içimde ![]() ![]() İşte seni sevmemek için de öyle Seni sevmek için ne kadar söz varsa dilimde Seni yermek için Sana ermek için ![]() ![]() Yok işte Bir yalan uyduruyorum ben kendimce Kendime umutsuzluk Sana umudum Yollarına çaresizlik düşmüş eşkıya Ben sana zehir zemberek suskunluğum Ben sana gözlerinden vurulmuşum ; Sana açılan kapıların üzerime kapanan sesinde Ben seni değil kendimi unutmuşum ; Yaralarımın kanayan damarlarına Uykusuz gecelerimden kör sokaklar sürmüşüm ; Ne mutlu bana ![]() ![]() ![]() Ne mutlu En çok bir yıldız kayıyor biliyormusunuz ? Bir dilek tutuyorum işte Ellerin oluyor ![]() ![]() ![]() Tutunuyorum sana ![]() ![]() Soluksuz bir sokak lambası altında Şubat'a müebbet gözlerini sunuyorum sana Anlasana ![]() ![]() ![]() Seni sevmek için ne kadar sebep varsa içimde ![]() ![]() İşte o kadar yalan uyduruyorum kendime O kadar yalan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendime yalanlarla tutunuyorsam kime ne ? Kendimi sende unutuyorsam kime ne ? Sende susuyor Sende konuşuyorsam Sende uyuyup Sende uyanıyorsam Vuruyorsam talan olan umudun mahzeninde kendimi Kime ne Kime ne kendimi kanatıyorsam senin düşüncende Yalan yada gerçek ![]() ![]() Sen sakın gecesiz uykularımda üşüme ! Ben üşüyorsam kime ne? Bedirhan Gökce |
![]() |
![]() |
|