![]() |
Bir Erkek Bir Kadın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Erkek Bir KadınBİR ERKEK BİR KADIN Neden gözlerinde aşkı görmüyorum Neden sevdiğine inanmıyorum Allahım neden ben seni bu kadar çok seviyorum Uğrunda ölürdüm sevmiş olsan Dualar ettim geceler boyu allahım unutur bana onu Izdırap biliyorum bu aşkın sonu Izdırabı şerbet yapar içerdim Sevmiş olsan Seni bahrıma basar orda yatırırdım Gözlerimden yaş yerine kan aktırdım, Adını öyle bir yazardımki Kazısalar çıkmazdın Ben sana tabardım gercekten sevmiş olsan Ne seninle ne sensiz olmuyor Bir yudum sevgi için insan neden kendini kandırıyor Beklenen bir tebesüm bir sevgi sözü Inan ölürdüm Gercekten duymuş olsam Kocaman bir boşluk yokluğun Geceler uzun up uzun Sensizlik bulanık bir su Durulmasını beklemez içerdim Gercekten sevmiş olsan Yokluğunmu daha acı Varken hasretini yaşamakmı Günahı hiçe sayıp senle cehenemi tatmakmı Bir elimde su varken diğer elimdeki ateşle yanmakmı Hiç düşünmez yanardım Gercekten sevmiş olsan Sana bakıyor ruhumun gözleri Orda göremediğim tek şey aşkımın izleri Neden allahım arzun sevginin esiri Bilseydim ayrılık var Yinede senin olurdum Sevmiş olsan Diyeceksinki seviyorum benseni Diyeceksinki sevmeyen katlanırmı Evet seviyorsun sen beni Birinin biririsini sevdiği gibi Bende seni severdim Bir erkeğin bir kadını sevdiği gibi SEVMİŞ OLSAN (alıntı) |
![]() |
![]() |
|