Kaçalım Olric. |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaçalım Olric.hayde kaçalım olric ?? ve ben olric düşmeseydim düşlerimin sırtından zaten inecektim ?? susuyorum olric sadece gök gürültüsünü duyuyorum içimde kalbimin ritimleri onlar sonsuza kadar çalmayacaksa tamtamlar söyle tanrıya acı çekmek istemiyorum bu yağmur neden yağıyor olric saçlarımdaki toprağı mı yıkıyorlar kafamın içine kapı taşırken karıncalar çoktan kapattım tüm yolları patikaları da yıldızlar kayıyor olric hiç bakmıyorlar birbirlerinin gözlerine uçup giderken zaman başka yerlerde sarılıyorlar sabahın alacasına ki kamburları sırtlarında birer siyah ev ben gözlerimi çoktan yuvarladım güneşten olric ondan harelerinde hiçbir renk yok giderken gemiler rotasız uzaklara rıhtımdaki yalnızlıkları tutuyorum ellerimde cennetin içinde yangınları gördün mü olric varsıllar kadar arsızdı kahkahaları yoksullar kadar dip not çığlıklar bize ait olmadı çok şeyler aşk bile düştü su ve güneşin ebemkuşağı zırhlı bir dağın arkasında sakladı kendini ben biliyorum ama susuyorum olric sevmek vazgeçmekmiş dedin ya el salladım giden kuşlara istemedim dönüp bakmalarını hiç hadi hayatı ıskalayalım olric boğulalım külrengi bir denizde nasıl olsa şatolar yıkılıyor içimde kimbilir mevsimin adı nedir şimdi günler düşerken takvimlerin dilinden hadi atalım üzüm bağlarının dibine kendimizi zaten pazılın parçaları da olmayacak şarabın içinde bu yol bir yere çıkmaz mı dedin kaçalım o halde olric kaçalım kalbimin içindekiler kanat çırparken kaçalım olric ; ölelim |
|