![]() |
Gülümser Misin? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülümser Misin?Kolay değil belki, ama imkansızda değil ![]() Hangi küskünlük bitmemiş, hangi dostluk başlamış ha ! Yüreğin senin elinde dostum ![]() ![]() Herkesi olduğu gibi kabul et, sen de olması gerektiğince ol ![]() kazanmasını , ondan uzaklaşarak elde etme saçmalığından kurtul ![]() Hatırla, İYİLİĞİN HALLEDEMEDİĞİNİ KÖTÜLÜK HİÇ HALLEDEMEZ Kİ ![]() ![]() ![]() Sevgiye davet çıkar sen de hadi ![]() ![]() Geçmişe üzülme ![]() bugünü bugünle yaşa ![]() ![]() Hayatına deneyimler eklemen için şart değil yanlışlardan geçmen ![]() Başkalarının edindikleri doğruları yerleştir zihnine ![]() geleceğini bilmediğinden, yolu uzatıp kaderini zorlama ![]() ![]() Savrulma sakın ![]() ![]() OLSA DA CANLI, YORULMAMIŞTIR NEFES ALMAKTAN ![]() Dostum, bedelsiz değildir ki mutluluklar unutma ![]() ![]() ![]() Sonra benim varlığıyla mutluluk duyduğum güzel dostum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaldır başını ve eğilme, sakın güçsüzce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() ![]() HİÇ DEĞİLSE GÜZEL İNSAN, RAZI OLDUĞUN ALLAH 'ın rızası için gülümser misin? alıntı |
![]() |
![]() |
|