Gelemeyişimsin. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gelemeyişimsin.Nasıl acıtıyor içimi sana gelemeyişlerim ![]() ![]() ![]() Sessiz çığlıklarım,her şarkının içinde sana sesleniyor her şarkı seni söylüyor![]() ![]() ![]() Sen olmuş harfler sen olmuş çiçekler![]() böcekler![]() ![]() sen sanki yeryüzü![]() ![]() Gökyüzü beni anlatıyor sana:önce gürlüyor sonra şimşekler çakıyor sonra da boşalıyor sağnak yağışlar gözlerimden![]() Yine puslu,sisli zifiri gecenin ardından gün ağarıyor,yine sensiz uyanıyorum sabahlara![]() ![]() Yine yoksun yanımda![]() ![]() Yine olamayacaksın![]() Yine varamayacağım sana![]() Sana varamayışlarımı ,gelemeyişlerimi bile bile koşmak varya ,yolun sonundan tekrar başa dönmek![]() ![]() Her yeni başladığımda yine yeniden seni sevmek ,yorulmadan bıkmadanusanmadan tutunabilmek hayallere!!Ben böyle sessizim böyle boynu bükük duygularım,böyle mahsun![]() Belki cesaretsizliğim,belki korkularım,belki umutsuzluklarım bunlara sebep![]() ![]() Yanında uyansaydım sabahlara daha fazla acı olmazmıydı içimizde ,yakmazmıydı kahreden keşkeler,ayaz tutmazmıydı sımsıcak bir gecenin ardında bedenlerimiz![]() ![]() Olmayışların bundan daha hafif belkide![]() Gelemeyişlerim azat değilim diye![]() Ne kadar uzak olsanda özlemin öyle yakın ki bana![]() öyle yakın ki kızışların gülüşlerin sevişlerin bana Hatıra kalacaksın ellerimin titremeye yaklaştığı yarı yaşlarımda belki tozlanmış belki buğulu uzak ama bir o kadar yakın bana![]() ![]() Her sabah günaydın diyeceğim,geceyse iyi uykular dileyeceğim kendimle sana![]() Ve sen bileceksin ki Ve sen bileceksin ki![]() ![]() Sana gelemyişlerim çaresizliğimden içimdeki güçsüzlükten ,sana varma kanatlarım kırık,uçamayacak kadar yorgun,esir tutsak bakışlarım![]() cesaretten yoksun korkularım![]() ![]() ![]() Azat değilim!!Özgür değilim!!Sen hep bileceksin gelemeyişlerimin nedenini![]() ![]() Olmayışlarını gelemeyişlerimi bile bile seveceğim yine seni,hiç kirletmeyecek sende ki beni sözlerin ![]() ![]() ![]() Nefret bile edemeyecğim senden![]() lanet bile edemeyeceğim sana![]() ![]() H ep allayacağım ,pullayacağım seni inadına![]() ![]() ![]() ![]() Gitmemin en büyük nedeni seni uzaktan sevebilmek değilmiydi? Seni kendimden uzaklaştırmak bir o kadar sana yakınlaşabilmek![]() Gelemeyişlerim hep kalacak içimde ukde ve sen bileceksin gelemeyişlerimin sebebini![]() ![]() Kızsanda affedeceksin beni ![]()
|
|
|
|