10-09-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gelemeyişimsin.
Nasıl acıtıyor içimi sana gelemeyişlerim   Sessiz çığlıklarım,her şarkının içinde sana sesleniyor her şarkı seni söylüyor   Sen olmuş harfler sen olmuş çiçekler böcekler  sen sanki yeryüzü  Gökyüzü beni anlatıyor sana:önce gürlüyor sonra şimşekler çakıyor sonra da boşalıyor sağnak yağışlar gözlerimden Yine puslu,sisli zifiri gecenin ardından gün ağarıyor,yine sensiz uyanıyorum sabahlara  Yine yoksun yanımda  Yine olamayacaksın Yine varamayacağım sana Sana varamayışlarımı ,gelemeyişlerimi bile bile koşmak varya ,yolun sonundan tekrar başa dönmek  Her yeni başladığımda yine yeniden seni sevmek ,yorulmadan bıkmadanusanmadan tutunabilmek hayallere!!Ben böyle sessizim böyle boynu bükük duygularım,böyle mahsun Belki cesaretsizliğim,belki korkularım,belki umutsuzluklarım bunlara sebep  Yanında uyansaydım sabahlara daha fazla acı olmazmıydı içimizde ,yakmazmıydı kahreden keşkeler,ayaz tutmazmıydı sımsıcak bir gecenin ardında bedenlerimiz  Olmayışların bundan daha hafif belkide Gelemeyişlerim azat değilim diye Ne kadar uzak olsanda özlemin öyle yakın ki bana öyle yakın ki kızışların gülüşlerin sevişlerin bana Hatıra kalacaksın ellerimin titremeye yaklaştığı yarı yaşlarımda belki tozlanmış belki buğulu uzak ama bir o kadar yakın bana  Her sabah günaydın diyeceğim,geceyse iyi uykular dileyeceğim kendimle sana Ve sen bileceksin ki Ve sen bileceksin ki  Sana gelemyişlerim çaresizliğimden içimdeki güçsüzlükten ,sana varma kanatlarım kırık,uçamayacak kadar yorgun,esir tutsak bakışlarım cesaretten yoksun korkularım   Azat değilim!!Özgür değilim!!Sen hep bileceksin gelemeyişlerimin nedenini  Olmayışlarını gelemeyişlerimi bile bile seveceğim yine seni,hiç kirletmeyecek sende ki beni sözlerin    Nefret bile edemeyecğim senden lanet bile edemeyeceğim sana  H ep allayacağım ,pullayacağım seni inadına    Gitmemin en büyük nedeni seni uzaktan sevebilmek değilmiydi? Seni kendimden uzaklaştırmak bir o kadar sana yakınlaşabilmek Gelemeyişlerim hep kalacak içimde ukde ve sen bileceksin gelemeyişlerimin sebebini 
Kızsanda affedeceksin beni 
|
|
|