![]() |
Murat Akgöz / Kalemimden Saklamadıklarım 5 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Akgöz / Kalemimden Saklamadıklarım 5![]() İşte burdayım yeniden ![]() ![]() Başladığım yerde ![]() Oturuyorum düştüğüm kaldırımın dibine ![]() ![]() Bir anda küçülüyorum çocuk oluyorum ![]() ![]() Hıçkara hıçkıra ağlayaşım geliyor hatrıma ![]() Öyle çok gidiyorki ağrıma ![]() ![]() Yaş'mı yoksa çocukluğum mu gözümden akan ![]() Bilemiyorum ![]() ![]() Kanayan dizim mi yoksa yırtılan önlüğümmüydü canımı yakan ![]() Anlayamıyorum ![]() ![]() Evet ilk dayak yediğim yerde ![]() ![]() İşte burada bitirdim son oyunumu ![]() Oysa ne çok severdim oynamayı ![]() ![]() Kocaman adamlar dövdüğünde beni ![]() İşte tamda burada yitirdim çocukluğumu ![]() ![]() Ve kalkıp yürüyorum çocukluğumu bırakıp ardımda ![]() ![]() Son bir kez daha bakıp arkama ![]() Gülüyorum ![]() ![]() Attığım her adımda veda ediyorum çocukluğuma ![]() Yürüyorum bir ağlayıp bir gülüyorum ![]() ![]() Yürüyorum ![]() ![]() Yürüdükçe büyüyorum ![]() ![]() ![]() Büyümek ne kötü ![]() Büyüdükçe yitiriyorum herşeyimi ![]() Yitiriyorum çocukluğumu, Yitiyorum saflığımı temizliğimi efendiliğimi ![]() ![]() İlk kez karşı çıkıyorum babama ![]() Kızıyorum attığı tokata ![]() ![]() Çarpıp kapıyı çıkıyorum ![]() Yürüyorum ![]() ![]() İşte buradayım yeniden ![]() ![]() İlk başkaldırdığım yerde ![]() Oturuyorum uyuduğum bankın üzerine ![]() ![]() Attığım izmaritler hala yerde gibi ![]() Sigara üzerine sigara yakışım geliyor aklıma ![]() ![]() Bir sigara daha yakıyorum uzanıyorum öylece ![]() Gece örtüyor üzerimi ![]() İşte burada tanıdım yanlızlığı ![]() Beton sararken bedenimi ![]() Üşüyorum ![]() ![]() İşte tamda burada hissettim kimsesizliğimi ![]() Düşünürken annemi ![]() ![]() Uyuyamıyorum ![]() ![]() Öyle çaresiz uyumayı beklerken ![]() ![]() Sabah oluyor bir sigara bir sigara daha derken ![]() Ve kalkıp yürüyorum ![]() Yürüdükçe düşünüyor ![]() Düşündükçe üşüyor, Üşüdükçe büyüyorum ![]() ![]() Yürüyorum ![]() ![]() İşte buradayım yeniden ![]() ![]() İlk vurulduğum yerde ![]() Çöküyorum öylece kanımın aktığı yere ![]() Kanımın izleri hala yerde gibi ![]() Sırtımdan vuruluşum geliyor aklıma ![]() ![]() Bir anda kabus oluyor anılar ![]() ![]() Düşüyorum kavganın ortasına ![]() ![]() Vurulumuşum atıyorum kendimi bir köşeye ![]() Karanlık saklıyor beni ![]() ![]() İşte burada tanıdım kahpeliği ![]() ![]() Oysa herkesi ben gibi bilirdim ![]() ![]() İşte tamda burada yitirdim ben güvenimi ![]() ![]() Oysa insanları ne çok severdim ![]() ![]() Ne çok severdim papatyayı ![]() ![]() Annemi duraktaki yolcuları okul yolundaki çocukları ![]() Siyah parkamı caddedeki iğde ağacını ![]() ![]() Duvarlara adını yazdığımı ![]() ![]() Ne çok severdim ![]() ![]() Çok severdim ![]() ![]() Severdim ![]() ![]() Çok ![]() ![]() İşte burada ![]() ![]() Burada **** burada ![]() ![]() Burada kaybettim ben geçliğimi ![]() ![]() Merhametimi güvenimi benliğimi ![]() ![]() Cesaretimi insanlığımı adamlığımı ![]() ![]() Adamlığımı **** adamlığımı yitirdim ![]() ![]() ![]() Bu yüzden yenik düştüm öfkeme ![]() ![]() Acımadım kimseye ![]() ![]() Hiç sızlamadı içim hiç burkulmadı yüreğim ![]() ![]() Bu yüzden eridi merhametim ![]() ![]() Bu yüzden ![]() İşte bu yüzden ![]() Vurdum ![]() ![]() Murat AKGÖZ |
![]() |
![]() |
|