![]() |
Murat Akgöz / Kalemimden Saklamadıklarım 6 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Akgöz / Kalemimden Saklamadıklarım 6Bir adam ölüyordu sev diye diye Sevmiyordu bir kadın Bir adam ölüyordu gel diye diye Duymuyordu o kadın Bir adam ölüyordu aşk için Bin yıldız kayıyordu kuzeye Bir adam ölüyordu solmuş bir çiçeğin yaprağında Bir nergis büyüyordu çölün ortasında Bir adam ölüyordu karanlığın koynunda Ay geceye küsüyordu Bir adam ölüyordu toprağın avucunda Haziranda yaprak döküyordu incir ağaçları Bir adam ölüyordu sahipsiz Bir kadın tutuyordu ellerinden Bir adam ölüyordu babasız Yetim bir çocuk öpüyordu gözlerinden Bir adam ölüyordu sessizce Çığlık atıyordu gece Bir adam ölüyordu habersiz Kimsesiz kalıyordu kaldırımlar Bir adam ölüyordu yavaş yavaş Kızıl saçlarını kesti bir kadın Bir adam ölüyordu adım adım Ela gözlerini kana buladı bir kadın Bir adam ölüyordu ![]() ![]() Bir adam öldü ![]() ![]() Sev diye diye Sen sevmedin Bende ![]() ![]() Bu yüzden sevsin istemedim Kıyamadım Günün birinde sever diye Öldürdüm içimdeki çocuğu Büyümesin diye Bir adam öldü Birde kadın Bir adım yaşasın Birde adın ![]() ![]() ![]() Murat AKGÖZ |
![]() |
![]() |
|