|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşkın, kahraman, olduğunu, söylemediler, tazeoğlu, yalan |
![]() |
Aşkın Yalan Olduğunu Söylemediler Bana - Kahraman Tazeoğlu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkın Yalan Olduğunu Söylemediler Bana - Kahraman TazeoğluAşkın yalan olduğunu söylemediler bana, bu yüzden yara bereyim gönül evimde ![]() ![]() ![]() Kaşlarımdaki öfkeyi susturacak söz bulamıyorum lugatımda! Yakışmıyor artık sana susmalar tadını kaçırdın yıllarca ![]() Aramıza boyumuzdan büyük ayrılıklar koydun oldu mu? Bende kalabalığın tenhalaşıyor yavaştan ![]() ![]() ![]() Meltem esmiyor nicedir, fırtınalar susmadı henüz ![]() Hayat anlamsız geliyor tutunamıyorum canıma ![]() ![]() ![]() Ben hiç mutluluktan delirmedim ama; delirmekten mutluluğu aşkta öğrendim ![]() Neden herkes bakışlarını üstüme yapıştırmış bana bakıyor? Biliyorum, çok çirkinim kimin yüreğinin zilini çalsam açılmaz kapılar ardında kalırım kimsesizliğimden ![]() ![]() ![]() Oysa ben düşlerin pembesini yüreğimin görünmezliğinde saklarım ![]() ![]() ![]() Temiz hayallerimden kurşun yemek öldürüyor içime sığmayan umutlarımı Yine de her gece mektuplar yazarım sana hiç okumayacağın ![]() Yüzün flulaştı gözümde, aklım yavaş, yavaş seni unutmaya yelteniyor sevgili! O duyumsuz bakışlarından aldığım yitik anlamı göğsümde tutuyorum ![]() ![]() ![]() Geç bastırılmış bir yalnızlık ihtilali için MERHABA! Bu yüzden zehirli geceler bırakıyorum ve seni onarıyorum kendimi yaralayarak ![]() ![]() ![]() ![]() Mor bir ölüm giyiniyorum sensizliğimin, sessizliğinde ![]() ![]() ![]() Seni çıkarıyorum hücrelerimin beyinden kan revan her parçan, ben kanıyorum gözlerimden sen düşerken ![]() Seni bende devleştirmeseydim bu kadar sen de bilmeyecektin farkının farkındalığını sevgili! ![]() ![]() ![]() Sen de unutamayacaksın yar beni ![]() ![]() ![]() Her şarkıda biraz beni hatırlayacak sevgimi bırakıyorum yüreğine usulca haykırarak farkında olmasan da ![]() Göm şimdi beni aklının dehlizlerine sana da bu yakışır sevgili! Beni saçlarının toroslarında uyut, beyaz gelinliği sen giydir başımın mezarına! Sonranın azı, mor dağların eteğinde ölüm kusacak aşkın ciğerlerimden ![]() ![]() ![]() Bu ölüm beni de korkutuyor ama; gelsem yoksun, gelmesen ölüm oluyorum; nedir bu ters denklem anlamıyorum! Ve ben seni bilmesen de, hala çok seviyorum ![]() ![]() ![]() Kahraman TAZEOĞLU |
![]() |
![]() |
|