![]() |
Ben Hep Seni Bekleyeceğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Hep Seni BekleyeceğimBen hep seni bekleyeceğim Ben hep seni bekleyeceğim Ciğerlerime çektiğim Yosun kokularıyla Martıların arkadaşlığında Binbir teleşla Beni bıraktığın limanda Ben hep seni bekleyeceğim ![]() Gelip giden yolcular Tanıyacaklar haliyle beni Belki de acıyacaklar Yazık diyecekler içlerinden Gelmemiş yine beklediği ![]() Bir gemi güvertesinde Bana el salladığının hayaliyle Denizin lacivert maviliğinde Balıkların şahitliğinde Beni bıraktığın limanda Ben hep seni bekleyeceğim ![]() Ne saati ne günü ne ayı belli Randevulaşmış gibi Tutacağım bu nöbetleri ![]() Heran gelirsin ümidiyle besbelli Bana aşina yolculardan soracağım seni ![]() Zaman zaman içine bir yangın düşecek Bogulacak hissine kapılık Açacaksın pencereni Bil ki o vakit göçmen kuşlardan, Sana selamım gelecek ![]() Sonra yasemin kokularıyla, Bir rüzgar esecek ![]() Aklına ben düşeceğim ![]() ![]() ![]() Anlık bir gülümsemeyle birlikte Hüznün gölgesi inecek yüzüne Siyah bir tül gibi Fısıldayacaksın usulca ismimi ![]() Ben seni beklediğim yerde Herzamanki gibi Haykıracağım seni sevdiğimi Her nefeste bil ki ![]() ![]() ![]() Gün batımlarından sonra Karanlık değil,odana ben çökeceğim Beni bıraktığın limanda Ben hep seni bekleyeceğim ![]() Gülsüm Okur |
![]() |
![]() |
|