![]() |
Samsun Anadolu Lisesi S.A.L |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Samsun Anadolu Lisesi S.A.Lhttp://www ![]() ![]() TARİHÇE Okulumuz 8 Aralık 1955 tarihinde, şimdi yıkılmış olan, Eski Samsun Müzesinde Samsun Maarif Koleji adı ile 26 yatılı öğrencisiyle eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okulun adı 1975 yılında Samsun Anadolu Lisesi olarak değiştirilmiştir ![]() VİZYONUMUZ Biz dünya ile her alanda iletişim kurabilen, geleceğin Türkiye’sine imza atacak gençler yetiştirmek istiyoruz ![]() MİSYONUMUZ Aktif öğrenmeyi , teknolojik araçlarla destekleyen öğrenci merkezli eğitimi benim öğrenciler yetiştiriyoruz ![]() İLKELERİMİZ - Sevgi ve saygı temeline dayanan eğitim ![]() - Üretim ve çevre bilinci olan bireyler yetiştirmek - İdarecisiyle, öğretmeniyle ve öğrencisiyle paylaşımcı bir okul ortamı - Eğitimde diğer okullara örnek olan - Demokratik ve laik - Teknolojik gelişmeleri takip eden ve okuluna uygulayan - Kendini tanıyan bireyler yetiştirmek - Araştıran ve sorgulayan gençler DEĞERLERİMİZ - Sevgi ve saygı temeline dayanan eğitim - Üretim ve çevre bilinci olan bireyler - İdarecisiyle, öğretmeniyle ve öğrencisiyle paylaşımcı bir okul ortamı - Eğitimde diğer okullara örnek - Demokratik ve laik - Teknolojik gelişmeleri takip eden ve okuluna uygulayan - Kendini tanıyan - Araştıran ve sorgulayan bireyler ![]() |
![]() |
![]() |
|