Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Siyasal Bilgiler / Hukuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deniz, filosunun, geliştirilmesi, gemi, inşa, tesislerinin, ticaret

Deniz Ticaret Filosunun Geliştirilmesi Ve Gemi İnşa Tesislerinin

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deniz Ticaret Filosunun Geliştirilmesi Ve Gemi İnşa Tesislerinin

Kanun Numarası: 2581

Kabul Tarihi: 14/01/1982

Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi: 21/01/1982

Yayımlandığı Resmi Gazete Sayısı: 17581

Madde 1 - Yurt dışında inşa suretiyle veya hazır olarak satın alınan gemilerle, yurt içinde inşa, tadil veya onarılan gemilerde (yüzer havuzlar dahil) ve bu gemilerin donatım ve seyirlerinde kullanılan makine, teçhizat ve demirbaş ile gemi üretim tesislerinin inşa, tadil, tevsi veya onarımlarında kullanılan makine, teçhizat ve demirbaşlar, ilgili mercilerin müsaadesi şartıyla gümrük vergisi ile ithalde alınan diğer vergi ve resimlerden (damga resmi dahil) muaftır

KALDIRILAN HÜKÜMLER:

Madde 2 - 21/03/1938 tarihli ve 3339 sayılı Kanun yürürlükten kaldırılmıştır

YÜRÜRLÜK:

Madde 3 - Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer

YÜRÜTME:

Madde 4 - Bu Kanunu Bakanlar Kurulu yürütür

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com