10-09-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Emine Şahin - Gerçek Ekmek Ve Ekmekle İlgili Tüm Gerçekler

Arka Kapak
Ekmek  Türk insanının en çok tükettiği ve üzerinde en çok tartışılan gıda Tartışma, "Ekmek sağlıklı mı, sağlıksız mı?" sorusuyla başlıyor "Buğdayı doğal mı hibrit mi, unu rafine mi taş değirmen mi, ekşi mayalı mı yoksa katkı maddeleriyle şişirilmiş mi?" sorularıyla devam ediyor Fırından yeni çıkmış bu kitapsa "İşte en sağlıklı gerçek ekmekler böyle yapılır" diyerek tartışmaya son veriyor!
Emine Şahin, yıllarca ekmek hammaddeleri ve üretimi üzerine araştırmalar yaptı Gerçek ekmeğin peşine düşerek İtalya'dan Kanada'ya, Letonya'dan Finlandiya'ya, Yemen'den Suudi Arabistan'a diyar diyar ekmek fırınlarını gezdi Bilgiler, reçeteler topladı Öğrendiklerini ve gördüklerini sizinle paylaşıyor
Bu kitapla birlikte ekmeğe bakışınız değişecek Gerçek ekmeğin ne olduğunu, nasıl yapıldığını, sağlıklı bir diyette ne anlam ifade ettiğini, 'mış gibi ekmek'lerden hangi noktalarda ayrıldığını öğreneceksiniz Ekmek dostu şehirlerdeki ustalar tecrübelerini ve özel sırlarını sizinle paylaşacak En önemlisi, evde hiç zorlanmadan uygulayabileceğiniz, birbirinden lezzetli ekmek tariflerine sahip olacaksınız
"Gerçek ne güzelmiş" diyeceksiniz  
Yazar: Emine Şahin
Sayfa Sayısı: 128
Dili: Türkçe
Yayınevi: Hayy Kitap
|
|
|