![]() |
Aykut Ertuğrul - Keyfekader Kahvesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aykut Ertuğrul - Keyfekader Kahvesi![]() Arka Kapak Gönen Belediyesi Ömer Seyfettin 2011 Hikâye Ödülü Keyfekader Kahvesi'nde sizi kıvrak bir dil, yetkin bir üslup ve kusursuz kurgulara sahip öyküler bekliyor ![]() Modern ve postmodern anlatı biçimlerini aynı yetkinlikle kullanan yazar, farklı biçim denemeleriyle okura keyifli bir çeşitlilik sunuyor: Aykut Ertuğrul, kimi hikâyelerde fantastiğe göz kırparken kimindeyse Borgesyen büyülü gerçekçiliğin sularında yüzüyor ![]() ![]() Öykülerde sıkça kullanılan metinler-arasılık, nitelikli okur için çok katmanlı bir anlam dünyasına kapı aralıyor ![]() ![]() Aykut Ertuğrul'un tüm bu vasıflarıyla Modern Türk Öyküsü'nü bir adım öteye taşımaya şimdiden aday olduğunu söyleyebiliriz ![]() "Vefasız Kemerli köyünü, köy sakinlerini düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sen onlar gibi olma!" Ceylan şimdi daha sakin, akreple yelkovan yavaşlıyor… Avluya çıkıyorum ![]() ![]() İşte hamlemi yapıyorum!" Yazar:Aykut Ertuğrul Sayfa Sayısı: 134 Baskı Yılı: 2012 Dili: Türkçe Yayınevi: Okur Kitaplığı |
![]() |
![]() |
|